5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredericia Kommune

STRATEGISK LEDER TIL DAGTILBUDSOMRÅDET SØGES

Fredericia Kommune søger en leder med grundigt kendskab til 0-5-årsområdet til at stå i spidsen for ledergruppen i Fjordbakkedistriktet - distriktet omfatter 15 dagplejere og 4 daginstitutioner.

Park Allé Privatskole S/I
Brøndby Se rejsetid

SFO-leder til vores SFO PAP-kassen

Leder du efter nye udfordringer i en stilling, hvor meget er muligt, og hvor du får lov at prøve dine gode ideer af med Danmarks bedste kollegaer og sødeste børn? Så er det dig, vi leder efter til vores dejlige friskole midt i Brøndby.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Nord for København

Customer Service Manager - som kan favne bredt

Har du nogle års erfaring med personaleledelse? Har du erfaring fra forsikringsbranchen? Er du orienteret mod procesforståelse og den skræddersyede kundeoplevelse (B2C)? Og vil du gerne være en del af en virksomhed, som lægger vægt på faglig udvikling og trivsel blandt medarbejderne?

Holbæk Kommune

Absalonskolen søger pædagogisk leder til SFO og indskoling

Kan du se vigtigheden i at skabe sammenhæng for børn i alderen 5-10 år? Og tør du slippe styringen, sætte ideerne fri og indgå i processer med medarbejdere, elever og forældre som led i frihedsforsøget Børnenes skole? Så er det måske dig, vi mangler som pædagogisk leder til SFO og de første årgange på Absalonskolen.

FOMO
Svendborg Se rejsetid

Erfaren og professionel salgschef til FOMO Forsikring

For at understøtte den fortsatte kraftige vækst i FOMO, søges en stærk markeds- og salgsorienteret lederprofil, der skal tage ansvaret for at lede FOMO’s salgsindsatser. Du bliver direkte leder af en afdeling på 13 kvalificerede medarbejdere, både med privat- og erhvervsassurandører og en partnerkonsulent som betjener mindre autoforhandlere på Fyn.