67 job matcher din søgning 67 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 67 resultater.
JKS recruiting on behalf of Metso Denmark A/S
Horsens

Service Sales Manager

Can you work with Service Partners globally, develop service products, and grow the business? And can you manage a global team of Service Engineers remotely from your base in Horsens? In that case you might be the one we are looking for to fill the newly established position as Service Sales Manager.

SOFTLINE A/S

Country Manager, Denmark

Markedet for vores innovative og funktionelle designmøbler er i kraftig udvikling, og vi søger derfor en Country Manager til det danske marked. Du får ansvaret for udbygge vores tætte samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere, samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere.

Telia Danmark
København

Telesales Manager

Er du vores nye, knivskarpe Telesales Manager i telemarketing, der forstår at drive salget i vores eksterne call-centre? Du får her chancen for at være med i en nøglerolle der, hvor fremtiden befinder sig hos et topbrand på et dynamisk marked.

GaveFabrikken A/S
Valby

Teamleder til salg søges til landets førende gaveleverandør

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine evner inden for telesalg, samtidig med at du bidrager til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken A/S? Så har du muligheden for at blive en del af vores dygtige salgsteam på vores hovedkontor i Valby.

Krebs A/S
Haverslev

Teknisk stærk salgschef til energiprojekter

Din hovedopgave vil være at opsøge nye kunder samt servicering af eksisterende kunder. Du får ansvaret for salgsafdelingen med direkte reference til direktøren. Hos Krebs A/S arbejder vi i et uformelt og samtidig ambitiøst miljø. Vi lægger stor vægt på trivsel i hverdagen samt et godt socialt sammenhold i hele virksomheden.

Jobindex A/S søger for Ektos
Hvidovre eller Viborg

Salgschef til international ingeniørvirksomhed inden for elektronik

Vil du gå forrest og tage ansvaret for salg og forhandling af store, tekniske projekter? Og er du klar til at lægge salgsstrategien for vores udviklingsservices i hele Norden? Så læs med! Som salgschef får du ansvaret for vores store kunder og langvarige relationer.

Lemo-Recruitment ApS søger for Kjargaard Byg A/S
Ikast

SALGSCHEF TIL ERHVERVSBYGGERI

Har du fundamentet i orden, og er du klar til yderligere at bygge oven på din karriere? Som Kjargaard Bygs salgschef vil du indgå i selskabets ledergruppe med reference til adm. direktør. For den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for medejerskab.

Spanvall

Salgschef med dokumenteret lederuddannelse og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje.

Randstad A/S recruiting on behalf of Falcon.io in Copenhagen

Inside sales manager nordics

Falcon.io is currently looking for an Inside Sales Manager in Copenhagen who will be responsible for hiring, managing and growing a team of Sales Development Representatives whose primary focus will be opportunity generation within the respective market.

Foursix Danmark ApS
København

Sales Manager

Det nye mellemstore byggefirma kaldet FOURSIX Danmark ApS, en filial af det svenske byggefirma FOURSIX AB, leder efter en erfaren Sales Manager til det københavnske område.

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Advansor A/S in Brabrand

Sales Operations Director

Are you driven by sales, chasing opportunities, and helping others utilize their potential? Advansor in Aarhus is looking for an ambitious Sales Operations Director, who can make an impact in an international setting.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Sales Manager

Ambitious Sales Business Development Manager, with a goal orientated attitude. You will act as the new Sales Manager covering the Scandinavian and Germany market.

CPT A/S
Faaborg

Regional Salgschef

Har du teknisk flair og brænder du for at arbejde med salg af maskinudrustning og produktionsløsninger samt projektledelse til betonindustrien? Du vil efter en grundig oplærings-/træningsperiode få ansvar for at udbygge og vedligeholde virksomhedens kundekreds gennem salg af maskiner, komplette proceslinjer og hele anlæg til betonproduktion.

Compass Human Resources Group A/S
Vejle

CSO

Vi søger på vegne af Pieter Mouritsen Airtech A/S. Pieter Mouritsen Airtech A/S har sat sig nye udviklings- og vækstmål, og vil tilføre en tung kommerciel profil, der kan deltage i den strategiske ledelse, implementere en ny salgsstrategi samt udvikle og styrke det eksisterende set up til en ny og slagkraftig salgsorganisation.

Grønne Hjem Gentofte

Butikschef