39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Komponent - Kommunernes Udviklingscenter

Chef for Økonomi og HR

Greve Kommune søger en strategisk og fagligt dygtig centerchef, der kan sikre drift, udvikling og tværfagligt samarbejde i Greve Kommune.

Køge Gymnasium
Køge Se rejsetid

Økonomi- og administrationschef

Køge Gymnasium søger en energisk og udviklingsorienteret økonomi- og administrationschef med lyst til skoledrift og arbejde i et levende og dynamisk miljø. Du vil skulle arbejde tæt sammen med rektor og vicerektor. Du vil have et selvstændigt personaleansvar for kontorpersonalet og et samvirkende ansvar for personale, som arbejder for gymnasiet.

JKS søger for Lobe
Vamdrup Se rejsetid

Økonomichef søges til at føre Lobe videre på deres succesfulde rejse

Brænder du for at blive en vigtig del af en velkonsolideret handels- og ingeniørvirksomhed, hvor dit ansvar vil være at skabe en kompetent og effektiv økonomiafdeling, der leverer analyser og tal, som bl.a. danner grundlag for ledelsens beslutninger, så læs med her.

Rødkilde Gymnasium

Økonomichef

Vi søger en økonomichef, der har humor og trives med et tæt samarbejde med skolens ledelse og den øvrige administration. Økonomichefen vil have en tæt tilknytning til ledelsesteamet. Nedenstående er de centrale arbejdsområder. Flere kommer til afhængigt af dine kompetencer.

Bolia International A/S
Aarhus Se rejsetid

CFO @ Bolia.com

Would you like to be part of a dynamic and successful team where you'll never get bored? To support our ambitious international growth strategy, we are looking for an experienced CFO who can take on the overall responsibility for our global Finance and Supply operations.

Banedanmark
København Se rejsetid

Ambitiøs økonomichef til Anlægsøkonomi

Her har du muligheden for at være en del af ledelsen for Banedanmarks samlede økonomi. Vi søger en ambitiøs og faglig stærk økonomichef til styring af nogle af de største og mest komplekse anlægsporteføljer i staten.

Pagunette A/S
Slagelse Se rejsetid

Økonomichef med interesse for både driften, IT og forretningsudviklingen

Vil du være med til at skabe fremtidens økonomifunktion i en virksomhed med aktiviteter i 6 lande? Har du den økonomiske værktøjskasse i orden? Kan du motivere dine kollegaer og skabe målbare resultater? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

European Wood Corporation ApS
Kolding Se rejsetid

CFO til international handelsvirksomhed

Har du styr på regnskab, analyser og rapportering og klar til at tage fat? Så er det måske dig, vi søger til vores hovedkontor i Kolding. EWC tilbyder en række spændende arbejdsopgaver i en fremtrædende rolle, som en del af virksomhedens ledergruppe.

Amesto AccountHouse

Remote Teamleader

HumanTrust A/S
Svenstrup Se rejsetid

Regnskabschef

HumanTrust A/S
Aarhus, Randers og Viborg

Økonomichef/CFO

HumanTrust A/S
Jylland

Group Finance Manager

Tjellesen Max Jenne A/S
Høje Taastrup Se rejsetid

Hands-on teamleder for Regnskab

Avis Budget Denmark A/S
Albertslund Se rejsetid

Accounts Manager/Controller