344 job matcher din søgning 344 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nokas Værdihåndtering A/S
Brabrand Se rejsetid

Driftsleder kørsel/distribution

Vi søger en driftsleder med kørsels- og distributionserfaring til udvidelse af lederstaben i vores kørselsafdeling (Cash in Transit). Som driftsleder i Nokas CIT-afdeling er du sammen med dine kolleger i kørselsafdelingen med til at sikre en ensartet og høj kvalitet i kundeleverancer og processer.

Heimstaden Danmark A/S
Horsens Se rejsetid

Projektleder til Heimstaden (Jylland)

Er du en fagligt stærk, resultatskabende og samarbejdsorienteret projektleder? Vil du være en del af markedets stærkeste team inden for ejendomsinvestering, -udvikling og udlejning? Hos Heimstaden søger vi en projektleder, der med sikker hånd kan lede små og store projekter på vores ejendomme i Jylland.

Strøm Hansen A/S
Vejle Se rejsetid

Vil du med til at styre teknikken i Trekantsområdet?

Strøm Hansen søger en dygtig serviceleder med god teknisk forståelse, og som har lyst til at præge både arbejdsprocesser og salg i vores serviceafdeling i Vejle. Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver projektering af tekniske opgaver og support af vores kørende teknikere i ”marken” m.fl.

JORTON A/S

Region FYN søger projektleder til spændende opgaver i hoved- og totalentrepriser med omgående tiltrædelse

Vil du have indflydelse på opførelsen af udfordrende projekter og bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? Som projektleder eller entrepriseleder får du ansvar for både mindre og større projekter, og du er en del af alle faser inklusive kalkulation, strukturering af byggepladsen, administrative opgaver og aflevering af projektet

Wavetel ApS søger for Huawei DK
København Se rejsetid

Teknisk rådgiver/Senior Solution Manager – Sol Energy-PV

Til vores Kunde, Huawei Denmark, har vi brug for en dygtig ”Senior Solar Energy Solution Manager”/Teknisk Rådgiver, med flere års erfaring i solcelleindustrien, der vil være med på en ny spændende rejse, hvor der er rig mulighed for at sætte eget præg, og vokse med organisationen, der skal opbygges

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Head of Strategic Insights

If you are reading this, we’re guessing that something about this role caught your attention and that you are a person who loves to work with start-ups (aka you are pretty passionate about all things start-up), technological innovation and thrive being at the forefront – in our case – that’s all about the future of transport and logistics.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Business Development Manager

As part of the Decarbonisation Business Development team, you will be responsible for working with external partners around the globe to drive the implementation of our green methanol projects to successful completion, so that green methanol can be supplied to our expanding fleet of methanol fuelled container vessels.

FJ Industries A/S
Ferritslev Se rejsetid

Strategic Project and Communication Manager

FJ Industries A/S er på en ambitiøs vækstrejse og søger en Strategic Project and Communication Manager til at understøtte udvikling af forretningen og drive implementering af virksomhedens strategi.

Nielsen
Hellerup Se rejsetid

Panel Manager / leder af panelteam

Som Panel Manager har du det overordnede ansvar for at lede panelteamet, som varetager paneladministration, dataproduktion, fejlfinding og problemløsning, der tilsammen er afgørende for at sikre et robust panel, der leverer data af højeste kvalitet.

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S

Projektleder til byggeri i Københavnsområdet

Vi har flere spændende byggerier i pipeline hos Entreprenør Morten C Henriksen A/S og søger derfor en projektleder til nybyggeri i Københavnsområdet. Er du en erfaren og ambitiøs bygningskonstruktør eller -ingeniør med fokus på projektledelse, og byggestyring, vil vi meget gerne høre fra dig.

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S
Holbæk Se rejsetid

Erfaren projektleder indenfor beton og råhus søges til vores Egenproduktion

Vi har travlt hos Entreprenør Morten C Henriksen A/S og søger derfor en projektleder til vores betonafdeling. Er du en erfaren og ambitiøs projektleder, vil vi meget gerne høre fra dig.

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S
Holbæk Se rejsetid

Erfaren projektleder indenfor jord, kloak og anlægsarbejde søges til vores Egenproduktion

Vil du være en del af en aktiv entreprenørvirksomhed, der er stolt af at udføre alle former for entreprenørarbejde på Sjælland, kan vi være din næste arbejdsplads. EMCH A/S tilbyder dig et udviklende og spændende job, hvor du har frihed under ansvar og store muligheder for selvledelse.

UNO UNIQA GROUP A/S

Direktør i eget distrikt: Fyn & Sønderjylland

Vil du have en hverdag hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske legepladser, sportsfaciliteter og uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, campingpladser, forlystelsesparker, skoler & institutioner. Så har vi jobbet til dig, men det kræver at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære resultater.

JKS søger for Struktion Rail Danmark A/S

Entrepriseleder

Har du god erfaring som Entrepriseleder eller Projektleder, og trives du i en ansvarsfuld rolle? Er du proaktiv og initiativrig, og trives du i et selvstændigt job, hvor du til enhver tid har kendskab til gældende kontrakter, og hvor du fungerer som teknisk rådgiver på projekterne for underleverandører? Så er det lige dig, vi søger.

Natur & Helhedsskolen Billesbølle
Aarup Se rejsetid

Souschef med stærke kompetencer indenfor trivselsarbejde

I rollen som Souschef bliver du en del af ledelsen, og du vil i samarbejde med Skolelederen sætte retning for trivselsarbejdet og være tovholder på implementeringen. Du vil også skulle have fokus på sociale fællesskabende aktiviteter. Trivselsarbejdet vil fylde en væsentlig del af din arbejdstid.

Sofacompany
Ringsted Se rejsetid

Logistics Manager

SOFACOMPANY is currently present in 8 European countries with more to come in the near future. As our Logistics Manager you will have a central role in building the right logistics setup for the steep growth journey of SOFACOMPANY.

Green Food Holding
Odense Se rejsetid

Struktureret og analytisk dygtig PMO Manager

Green Food Holding er en ambitiøs koncern i vækst. Vi har et stærkt fokus på miljø, innovation, effektivitet, kvalitet og nye forretningsområder. Derfor har vi brug en struktureret og analytisk dygtig PMO Manager, der selvstændigt kan drive nye, spændende udviklingsprojekter i en grøn koncern med store ambitioner.

ProjectZero A/S
Sønderborg Se rejsetid

Data Project Manager

AVK Holding A/S
Minden, Nevada, USA

Project Manager – Supply Chain