4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Centrum Personale A/S søger på vegne af kunde
København

Regnskabsansvarlig med politisk tæft

Har du solid erfaring med økonomistyring? Har du forståelse for at være en del af en politisk organisation, og vil du gerne bidrage positivt til dialog og samarbejde? Har du flair for processer samt erfaring og lyst til at fortsætte en digitaliseringsrejse?

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Head of Compliance Programme Operations

Maersk is on a journey to transform into being the global integrator of container logistics and we are committed to conducting our business with high integrity including complying with laws and regulation.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Teamleder til byudviklingsteam

Har du lyst til at arbejde med teamledelse og byudvikling i ambitiøs organisation, som udvikler og driver en moderne og grøn offentlig transport i verdensklasse? Så er her en enestående mulighed for at være med til at sikre Metroens anlæg og sammenhængskraft med byen omkring den.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Storkøbenhavn

Group Financial Controller til global koncern med moderselskab i DK

Har du erfaring fra en koncernøkonomiafdeling og med controlling af datterselskaber? Er du skarp til rapportering og udarbejdelse af måneds-, halvårs- og årsregnskaber? Vil du gerne spille en central rolle i en virksomhed med en international, professionel og social virksomhedskultur? Så skal du læse videre her.