6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A.P. Møller - Maersk A/S
Gothenburg

Global Program Director

In Maersk we are on a vision to become The Global Integrator of container logistics – connecting and simplifying our customers' supply chain. You will join a truly ground-breaking journey striving to continuing to strengthen the focus to become a truly customer-centric company, serving our customers' individual needs.

Olsen & Pedersen Stål A/S
Ringsted Se rejsetid

QC-ansvarlig/IWS-svejsespecialist med projektledererfaring

I din rolle som QC/IWS-svejsekoordinator har du en stor berøringsflade i organisationen og ud mod vores kunder. Du vil have ad hoc-opgaver både i produktionen og på kontoret. Hverdagen er travl og og derfor har vi også brug for dine evner med tilbudsudarbejdelse og projektledelse. Hos os er dagene er aldrig ens.

RGS Nordic

Regionschef Vest

RGS Nordics nuværende strategiplan består i at tilbyde attraktive og konkurrencedygtige miljøløsninger. Markedet i Region Vest er lokalt forankret omkring de større byer og skabelse af lokale relationer og løsninger er afgørende for fortsat salgsvækst

Chr. Hansen A/S
Gråsten Se rejsetid

Struktureret og dygtig leder til vores process management team

Med reference til Plant Manageren bliver du leder af processtyringsteamet. Som leder vil du motivere medarbejderne til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at vi eksekvere og afslutter vores projekter til tiden.

Grene Wind Industry Supplies A/S
Ryomgård Se rejsetid

Operational Manager – til global underleverandør til vindmølleindustrien

Du vil blive en vigtig sparringspartner til vores CEO, og får ansvaret for sikkert at styre den hjemlige forretning. I samarbejde med CEO, vil du sikre og udvikle den daglige drift af vores HQ. Herunder ansvar for vores medarbejdere, vores operationelle processer samt ledelsesmæssig sparring til vores ledere ift. udviklingen af deres områder.

Outrup Vinduer og Døre A/S
Nykøbing M Se rejsetid

Produktionsleder

Får du ting til at ske og dine folk til at arbejde for dig? Du skal lede dine gode folk – lede dem, så vi alle sammen kan være med til at skabe fremtidens vinduesproduktion – lige her midt på skønne Mors.