7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Via Biler A/S
Skanderborg Se rejsetid

Værkstedschef

Til vores Ford & Toyota bil hus i Skanderborg søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret værkstedschef. Som værkstedschef hos Via Biler i Skanderborg bliver du lederen af et engageret og hårdtarbejdende hold på eftermarkedet, et hold der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Frese A/S
Slagelse Se rejsetid

Produktionsleder til et metalstøberi i Slagelse

Til afdelingen for efterbehandling af støbegods med ca. 20 medarbejdere (specialarbejdere og smede), søges en leder med interesse for og erfaring med personaleledelse, intern logistik og produktionsopfølgning.

AG Gulve A/S
Rødovre Se rejsetid

Projektleder

Brænder du for at skabe resultater? Bliver du motiveret af at have ansvaret for egne projekter fra start til slut? Så er det måske dig, vi leder efter!

IT-Universitetet i København

Teamleder til løn- og HR-drift

Dine væsentligste opgaver bliver at styrke, stabilisere og optimere lønfunktionen og binde den sammen med den HR-administrative drift, så teamets medarbejdere formår at understøtte forretningen på bedste vis.

Servicefirmaet Renell A/S
Helsingør Se rejsetid

Serviceleder søges til vores have- og ejendomsservice-afdeling

Servicefirmaet Renell A/S søger ny serviceleder til vores have- og ejendomsservice-afdeling. Vores hovedkontor er placeret i Helsingør, men du vil skulle varetage opgaver i Nordsjælland og Københavnsområdet.

Balder Danmark
København Se rejsetid

Driftsleder - med engagement og motivation for ledelse og ejendomme

Vi vækster - både i vores ejendomsportefølje men også vores organisation har vokseværk. Særligt vores Driftsteam vokser i takt med, at vi hos Balder selv ejendomsudvikler samt drifter og forvalter.

Ommen A/S

Er du vores nye formand i Beton-afdelingen på Sjælland???

Brænder du for spændende og anderledes opgaver indenfor beton-/struktørfaget? Som formand i Betonafdelingen hos Ommen A/S vil du blive inddraget i forskellige projekter fra start til slut og vil få ansvaret for de forskellige teams på dine projekter.