5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brøndum A/S

VVS-beregner/Kalkulatør til Brøndum i Hvidovre

Til Brøndum i Hvidovre søger vi en VVS-beregner/kalkulatør med speciale i Industri, Fjernvarme og/eller VVS, som har et stort overblik og lyst til at arbejde med komplekse projekter. Som VVS-beregner/kalkulatør vil du få ansvaret for at udarbejde tilbud i Calwin, samt sikre en effektiv projektoverlevering til produktionen.

Boligselskabet Sjælland
Roskilde og Ringsted

Driftsleder med byggeteknisk og økonomisk indsigt søges

Vi søger en kompetent driftsleder, gerne med byggeteknisk baggrund. Som driftsleder vil du være den, der sammen med områdets bygningskonstruktør søsætter nye initiativer og tiltag i forbindelse med boligafdelingernes vedligeholdelsesplaner og akutte udfordringer med bygningerne.

Dragør Kommune

Havnefoged til Dragør Havn

Udadvendt og serviceminded havnefoged, der har indsigt i havnedrift, og som brænder for at samarbejde med havnens brugere og lejere søges. Du trives godt med at lede havnens ansatte og indgå i de daglige opgaver som fx optagning og søsætning af både, udlejning af bådpladser, vagtplanlægning, økonomistyring og med at være et kendt ansigt på havnen.

Air Liquide Danmark A/S

Operatør til Taastrup

Netop nu søger Air Liquide en Operatører til vores site i Taastrup, som kommer til at blive en del af et team på 6 personer. Som Operatør, er du ansvarlig for at kontrollere, forberede og påfylde gasflasker, samt pakning og sortering. Du desuden ansvarlig for efterleve Air Liquides og vore kunders høje kvalitets-og sikkerhedskrav.

Boligkontoret Fredericia

Inspektør med sans for service

Som inspektør er du ansvarlig for driften af vore boliger, udearealer og for servicering af vore beboere og afdelingsbestyrelser. Du har ansvaret for boligporteføljens tekniske drift og vedligeholdelse. Din arbejdsmæssige og faglige baggrund er en håndværksmæssig baggrund suppleret med byggeteknisk uddannelse. Du har ledelseserfaring.