5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hennings Kloakrens A/S
Ølstykke Se rejsetid

Kørselsleder til veletableret virksomhed i vækst

Vil du tage et stort ansvar og koordinere de daglige opgaver inden for slamsugning? Som kørselsleder får du hovedansvaret for at planlægge slamsugernes kørsel og opgaver.

Min A-kasse
Valby Se rejsetid

Engageret HR- og kommunikationschef

Vil du være med til at videreudvikle en veldrevet organisation ind i en ny strategiperiode? Kan du understøtte forretningen med høj faglighed inden for HR og samtidig spille en central rolle i videreudvikling af vores kommunikations- og hverveindsats? Så er du måske vores nye HR- og kommunikationschef.

IT-Universitetet i København

Teamleder til løn- og HR-drift

Dine væsentligste opgaver bliver at styrke, stabilisere og optimere lønfunktionen og binde den sammen med den HR-administrative drift, så teamets medarbejdere formår at understøtte forretningen på bedste vis.

BKI foods a/s
Højbjerg Se rejsetid

Lederprofil med solid tyngde inden for Indkøb, Produktion og Logistik

I en nyoprettet stilling får du det samlede ansvar for drift og udvikling af virksomhedens indkøb, logistik og produktion. Stillingen refererer til vores adm. direktør og er en del af ledergruppen.

GOSH Copenhagen
Lynge Se rejsetid

ER DU VORES NYE HEAD OF CUSTOMER SERVICE & SHIPPING?

Vi søger en daglig leder til vores Customer Service & Shipping-afdeling. Ud over ledelse af Customer Service & Shipping-teamet, skal du i tæt samarbejde med de andre afdelinger være drivkraften ved optimering af firmaets arbejdsgange og processer inden for ERP, EDI og logistik.