6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Populos søger for INCUBA
Aarhus

Kommunikationschef der skaber synlighed og resultater

INCUBA ønsker at løfte kommunikation, branding, netværk og kundeoplevelser til næste niveau. Stillingen er nyoprettet, og for den rette er der store muligheder for at sætte et afgørende præg på et af Danmarks stærkeste communitys for techvirksomheder, startups og investorer.

Eventyrsport
Tranbjerg J

Marketingchef

Med både kommunikation og outdoor i blodet. Som en del af ledergruppen, og med reference til CEO, vil du have det samlede ansvar for alt markedsføring af Eventyrsport og RacingDenmark. En stilling i et spændende arbejdsmiljø under i rivende udvikling.

Lego Company Ltd
Billund

Demand Planning Manager

Do you want to play a key role in one of LEGO® Group’s fast growing international Business Units? Come join us!

Bring your expertise within forecasting and retail to help us develop and improve the LEGO Travel Retail business unit.

Danske Andelskassers Bank A/S
Hammershøj

Kommunikations- og marketingchef

Vil du være spillende træner på et velspillende kommunikations- og marketinghold i en solid bank med ambitiøse vækstplaner, så læs med her. Andelskassen søger en kommunikations- og marketingchef, der kan understøtte bankens strategiske ambitioner – internt og eksternt.

Sony Europe BV
Copenhagen

V&S Product Manager

As a Product Manager, you will be owner of one of Sony’s Consumer Electronics categories within the Personal Audio range. Here you will be taking responsibility for the day to day P&L management and profitability for the category.

Ecoclean A/S
Skovlunde

Salgs- og marketingansvarlig med lederpotentiale

Vi henvender os til både BtB- og BtC-markedet og bruger en lang række forskellige værktøjer i salgs- og marketingarbejdet – fra personligt salg, traditionel markedsføring, digitale kanaler og sociale medier, så jobbet indeholder stor variation og kræver evnen til at prioritere og planlægge, hvad der er vigtigst.