5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Herning Kommune

Afdelingsleder til Bo- og Støttecenter Herning

Som afdelingsleder bliver din fornemmeste opgave at være med til at sikre, at Bo- og Støttecenter Herning (BSH) har de bedste rammer for både borgere og medarbejdere. Hvis du kan kende dig selv i faglighed, ledelse, drift og udvikling, så er dette måske jobbet til dig!

OK-Fonden

Chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud

Som chef skal du sikre en sund, sikker og systematisk drift, styring og ledelse af OK-Fonden Høng som fundament for udvikling, trivsel og behandlingsindsats. Du er en stærk ledelsesfaglig psykiatrisk profil, fagligt velfunderet, såvel somatisk som psykiatrisk.

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Ungecenter søger nytænkende og faglig teamleder til beskæftigelsesrettet ungeindsats

Frederiksberg Ungecenter søger en faglig og innovativ teamleder, der – i fællesskab med en centerleder samt en teamleder for Uddannelsesvejledningen – har lyst til at lede vores ambitiøse ungeindsats, og som er dedikeret til at skabe markante resultater gennem god ledelse, faglig indsigt og nye tværfaglige metoder.

Epson Danmark
Brøndby

Sales Office Administrator

Epson is currently recruiting for a proactive, multitasking sales office administrator for our busy Brondby office. If you are someone that enjoys a role with a wide variety of tasks this could be just the position for you!

Fabu
Rødovre Se rejsetid

Faglig leder

Er du visionær og har blik for sammenhængen mellem strategisk, organisatorisk og faglig udvikling, så er det dig, vi søger, som Fabus fremtidige faglige leder. Du vil skulle deltage i konkret opgaveløsning, understøtte den faglige udvikling og sideløbende indgå i et tæt samarbejde med Fabus direktør om driftsopgaver og som sparringspartner.