5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Helm I/S
Holstebro Se rejsetid

Inspirerende butiksleder

”Har du noget at ha’ det i?” Så er du måske vores nye butiksleder til Helm. Vi søger en passioneret, initiativrig og salgsdrevet butiksleder på 32-37 timer til butikken i Holstebro. Bliver du motiveret af teamwork, samtidig med at du bevarer overblikket? Så er du måske den person, som vi søger.

Skovalfen A/S
København Se rejsetid

Ny butikschef

Vores nuværende butikschef skal i gang med en uddannelse efter sommerferien, så vi søger en ny. Vil du være med til at videreudvikle vores eventyrlige legetøjsunivers? Brænder du for bæredygtighed? Trives du i en mindre virksomhed, hvor du kan gøre en forskel? Hvis ja, er jobbet som butikschef i Skovalfen måske noget for dig.

Mondelez International
Brøndby Se rejsetid

Category Growth Manger - Bakery (maternity leave cover)

As the Category Growth Planner for Biscuits you will be the key contact for the KAMs, marketing and the Managing Director in all planning related topics, like the monthly Integrated Business Planning cycles and the annual budget alignment.

Kirppu Danmark ApS
Horsens Se rejsetid

Butikschef

Som butikschef i Kirppu skal du brænde for, at yde ekstraordinær service, du skal have lyst til at danne kunderelationer til alle typer mennesker. Du skal være selvstændig, kunne gå forrest og have lyst til at lede unge mennesker med et smil på læben.

Creative Space ApS

Store Manager: Vil du være Creative Spaces nye bestyrer på Østerbro eller Frederiksberg?

Creative Space er et lille firma med vokseværk. Creative Space startede i København og var Danmarks første Paint Your Own Pottery-butik. Nu er Creative Space til stede flere steder i landet, og det er derfor ikke længere muligt for ejer Iben Restorff at være til stede i alle butikker samtidigt.