25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 25 resultater.
Dansk Erhverv
København

Chef for analyse og samfundsøkonomi

Vi søger en erfaren leder, der brænder for at gøre Danmark til verdens bedste land at drive virksomhed i. Som chef for analyse og samfundsøkonomi i Dansk Erhverv får du ansvaret for at lede en super skarp gruppe af dedikerede kolleger.

Jobindex A/S
Hellerup

Activity Manager - marketingprofil med grafisk ansvar for produktkatalog

Jobindex søger på vegne af Peter Justesen Company. Vil du være med til at sikre, at vores visuelle udtryk går op i en højere enhed på tværs af print og online? Og kunne du tænke dig at have det overordnede ansvar for alle vores printproduktioner - både for processen og det økonomiske?

WeMatch søger for Lunderskov Nybyg A/S
Lunderskov

Regnskabschef – gør os klar til byggeindustriens superliga

Vores vækst tager for alvor fart, og derfor slår vi nu dørene op for denne stilling, hvor du både har fingrene i regnskabsmaskineriet og er med til at lægge strategien.

hummel
Aarhus

Group Finance Manager

Med reference til hummels Group Finance Director vil du blive operationelt ansvarlig for økonomifunktionen, hvor du får ansvaret for at understøtte forretningen på det regnskabsmæssige felt.

Jeld-Wen Inc
Herning

Financial Planning & Analysis Analyst

Are you an experienced Management Accountant or keen to move into a more commercial space in finance? Do you have some experience in FP&A and keen to progress a career in this space?

2-Biz Company A/S
Risskov

Økonomiansvarlig

Har du lyst til at kombinere din interesse for mode med dine evner inden for Økonomi? Så har vi jobbet til dig som Økonomiansvarlig. Som økonomiansvarlig hos 2-Biz bliver du en del af en økonomisk stærk handelsvirksomhed og gennem et klart personligt drive, sikrer du det samlede overblik over økonomifunktionen.

erwin andersen a/s

Økonomichef

Interdan Bil A/S
Glostrup

Skarp teamleder

RAWBITE ApS
Gentofte

Finance Manager

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Ballerup

Erfaren teamleder til konsolidering af IT-strukturen i Forsvaret

KEN STORKØKKEN A/S
Aarhus

Økonomichef