7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pluss Leadership søger for kunde
København Se rejsetid

Direktør til BARK Rådgivning

Vil du sætte kursen for en tværfaglig rådgivningsvirksomhed sammen med et hold af dygtige og ambitiøse rådgivere? Og har du lyst til at udvikle levedygtige steder i krydsfeltet mellem mennesker, mursten og marked? Hvis ja, er du måske den nye administrerende direktør for BARK Rådgivning.

CoworkIt A/S

Adm. direktør

Erfaren leder med stærk kommerciel profil. Som kommende direktør i CoworkIt A/S kommer du til at stå i spidsen for en både spændende og udfordrende udviklings- og transformationsproces, der er sat i gang og forventes at tage yderligere fart, når den nye direktør tiltræder.

Varde Maskinstation
Varde Se rejsetid

Direktør

Er du teamplayer, handlingsorienteret og trives i et hurtigt og omskifteligt miljø? Drives du af at arbejde professionelt med kunder og ledelse? Som direktør for Varde Maskinstation er din opgave at lede, positionere og optimere Varde Maskinstation med det fulde ansvar for driftsresultatet i virksomheden.

Hillerød Alkoholbehandling
Hillerød Se rejsetid

Administrerende direktør

Hillerød Alkoholbehandling har brug for en dygtig direktør, som kan administrere og lede vores dejlige arbejdsplads. Vi er et privat, ambulant alkoholbehandlingstilbud, som søger en direktør, der sammen med bestyrelsen og de øvrige medarbejdere har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores tilbud.

Skive Kommune

Sekretariatschef til Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen (genopslag)

Har du kompetencerne og modet til at beklæde en central post på velfærdsområdet? Lige nu har vi en meget spændende stilling til den ambitiøse ansøger i Skive Kommune.

De Anbragtes Vilkår
København Se rejsetid

Vil du lede en værdistærk interesseorganisation, der arbejder for at give anbragte børn og unge en tryg barndom?

Som sekretariatsleder har du det overordnede ansvar for, at foreningens politiske ledelse, de frivillige og staben kan udfolde deres potentiale og løse deres opgaver med høj kvalitet. Foreningen har igennem de sidste par år gennemgået en hurtig og stor udvikling fra græsrod til mere etableret professionel organisation.

erwin andersen a/s

Kommerciel COO