180 job matcher din søgning 180 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hobart Scandinavia ApS
Greve Se rejsetid

TEKNISK CHEF/TEKNISK SUPPORT

Trives du med et selvstændigt og udfordrende job, hvor ikke 2 dage er ens? Da vores tekniske chef efter 18 år gerne snart vil på pension, søger vi til vores serviceafdeling i Greve en teknisk chef/teknisk support.

Brønderslev Kommune

Teamleder til Park og Naturpleje

Vej og Park i Brønderslev søger en ny Teamleder i afdelingen for Naturpleje. Som Teamleder skal du stå for driftsopgaver af vandløb og skove, samt andre opgaver indenfor naturpleje.

JKS
Nordborg Se rejsetid

Serviceleder til el-afdelingen

Har du styr på det el-tekniske? Får du energi af at have mange opgaver og kan du holde hovedet koldt? Er du en naturlig leder? Kan du sige ja til disse tre ting, er du måske den person vi leder efter.

Brøndum A/S
Aalborg

Serviceleder med solidt kendskab til VVS/Blik til Brøndum i Aalborg

Har du et solidt kendskab til service inden for VVS/Blik og kan du bidrage til en effektiv daglig drift og udvikling af vores serviceafdeling i det Nordjyske? Som serviceleder kommer du til at varetage den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, så vores afdeling leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i høj kvalitet.

Brøndum A/S
Aalborg

Serviceleder med solidt kendskab til EL til Brøndum i Aalborg

Har du et solidt kendskab til service inden for EL, og kan du bidrage til en effektiv daglig drift og udvikling af vores serviceafdeling i det nordjyske? Som serviceleder kommer du til at varetage den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, så vores afdeling leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i høj kvalitet.

Skive Kommune

Sekretariatschef til Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen (genopslag)

Har du kompetencerne og modet til at beklæde en central post på velfærdsområdet? Lige nu har vi en meget spændende stilling til den ambitiøse ansøger i Skive Kommune.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Construction Category Manager

You will be joining the Corporate Real Estate Management (CREM) team based in Copenhagen and partaking in managing the global real estate agenda across an extensive and growing portfolio.

De Anbragtes Vilkår
København Se rejsetid

Vil du lede en værdistærk interesseorganisation, der arbejder for at give anbragte børn og unge en tryg barndom?

Som sekretariatsleder har du det overordnede ansvar for, at foreningens politiske ledelse, de frivillige og staben kan udfolde deres potentiale og løse deres opgaver med høj kvalitet. Foreningen har igennem de sidste par år gennemgået en hurtig og stor udvikling fra græsrod til mere etableret professionel organisation.

DEDIKATION ApS
Skovlunde Se rejsetid

Head of Field Service and Installation - Haas-Meincke A/S - Part of Bühler Group

Are you a strong leader who can motivate our skilled Service & Installation department and communicate clearly to the rest of the project organization? If you have a strong understanding of the professional challenges in the realization of production plants and lines, you may be our new Head of Field Service & Installation.

Metso Denmark A/S
Horsens Se rejsetid

Teamleder med ansvar for produktudvikling til dansk greentech-virksomhed

Er du en erfaren projekt- eller teamleder, der med succes kan tage ansvaret for teknologisk produktudvikling? Kan du igennem andre føre projekter fra idéfasen til de er succesfuldt implementeret? Som teamleder er du ansvarlig for at de opstillede projektmål nås gennem daglig ledelse af dedikerede projektledere.

Innergy Factory v/Lars Rohde søger for Novozymes i København

Vedligeholdelsesleder

Brænder du for både ledelse og vedligehold? Er du en humørspreder, der evner at se ud over dagligdags problemer, men også kan sige hertil og ikke længere, samt skabe gode relationer til medarbejdere og kunder?

RGS Nordic

Regionschef Vest

RGS Nordics nuværende strategiplan består i at tilbyde attraktive og konkurrencedygtige miljøløsninger. Markedet i Region Vest er lokalt forankret omkring de større byer og skabelse af lokale relationer og løsninger er afgørende for fortsat salgsvækst

JAH & DE BLÅ MÆND A/S
Brøndby eller København Se rejsetid

Lederstilling i håndværkervirksomhed

Til nyoprettet stilling i vores afdeling i Brønshøj og/eller i vores afdeling på Nørrebro i København søger vi lige nu en dygtig VVS-overmontør, som kan bevare overblikket og være et trygt forbillede for vores svende og lærlinge.

Chr. Hansen A/S
Gråsten Se rejsetid

Struktureret og dygtig leder til vores process management team

Med reference til Plant Manageren bliver du leder af processtyringsteamet. Som leder vil du motivere medarbejderne til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at vi eksekvere og afslutter vores projekter til tiden.

JKS søger for midtVask i Aarhus

Teknisk leder

Vil du gå forrest og vise vejen for vores tekniske team og sammen med resten af ledergruppen sikre den stabile drift og minimere nedetiden på vejen mod at blive Danmarks bedste, grønneste og sundeste arbejdsplads, på vores felt?

G.V.L. Entreprise A/S

Byggeleder til byggeplads på Sjælland

Vi søger en ny byggeleder til vores team. Vi kan tilbyde en stilling med masser af medansvar og hvor du afhængigt af dine kompetencer får ansvaret for en eller flere fagentrepriser på en af vores byggesager.

DEKO p|s
Taastrup Se rejsetid

Tilbudschef

DEKO er én af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i erhvervs- og institutionsbyggeri. Som vores nye tilbudschef indgår du som leder af vores samlede tilbudsafdeling, der p.t. består af 5 tilbudsberegnere, der varetager tilbudsgivning til såvel fag- som hoved- og totalentrepriser.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Holstebro Se rejsetid

Head of Manufacturing Denmark - Smoking and Pipe Tobacco

In your role as Head of Manufacturing Denmark, you will be responsible for our two Danish production sites, located in Holstebro and Assens. At the factories we produce our Smoking and Pipe Tobacco, which is being shipped to all over the world.

Grene Wind Industry Supplies A/S
Ryomgård Se rejsetid

Operational Manager – til global underleverandør til vindmølleindustrien

Du vil blive en vigtig sparringspartner til vores CEO, og får ansvaret for sikkert at styre den hjemlige forretning. I samarbejde med CEO, vil du sikre og udvikle den daglige drift af vores HQ. Herunder ansvar for vores medarbejdere, vores operationelle processer samt ledelsesmæssig sparring til vores ledere ift. udviklingen af deres områder.

DEKO p|s

Entrepriseleder

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt. Du er med i hele udførelsesprocessen, fra du modtager ordrematerialet og tegningerne fra salgsafdelingen, til du afleverer byggesagen.

Teknologisk Institut
Aarhus Se rejsetid

Sektionsleder med flair for innovationsprocesser søges til Teknologisk Institut i Aarhus

Har du stærke ledelsesevner, og kan du se det store billede? Har du kompetencer inden for at skaffe fondsmidler i både Danmark og Europa, og vil du være med til at styre dansk erhvervsliv i en grøn retning? Så er du den kandidat, vi søger.

Gavnø Gods
Næstved Se rejsetid

Driftsleder med byggefaglig baggrund søges til vores bygge-/udlejningsafdeling

Du vil indgå i et boligteam, der udover dig består af administrative medarbejdere og håndværkere. Der vil være et stort samarbejde på tværs af afdelingerne omkring projektledelse og økonomi.

Innergy Factory søger for Novozymes A/S
København Se rejsetid

Automation & Instrumenterings Project Manager, Novozymes

Brænder du for at arbejde med proces-, instrumentering- og automationssystemer? Motiveres du af, at lede investeringsprojekter og bidrage til et godt samarbejde i et hektisk projektmiljø? Har du lyst til at have direkte indflydelse på fremtidens globale automationsstrategi hos Novozymes?

RIK Byg A/S
Rødovre Se rejsetid

Byggeleder

Virksomheden vækster, og derfor søges nu en dygtig byggeleder til hovedentrepriser i hovedstadsområdet, hvor der primært vil blive tale om ledelse af underentreprenører. Rik Byg A/S tilbyder dig spændende og udfordrende selvstændige opgaver i tæt samarbejde med ledelsen.

Bay Christensen A/S
Rønnede Se rejsetid

Værkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver. Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner.