15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Køge Kommune
Lille Skensved Se rejsetid

Teamleder med fokus på social kapital søges til syge- og hjemmeplejen i Ejby

Brænder du for en høj faglighed hos dine medarbejdere, og kan du se dig selv arbejde aktivt og målrettet med arbejdsmiljø og trivsel, så er det nu, du har muligheden for at få dette opfyldt som Teamleder i Ejby.

Halsnæs Kommune
Frederiksværk Se rejsetid

Leder med ansvar for folkeskolerne og forebyggende indsatser

Lederen af skoleområdet står for at lede skolelederne på kommunes fem folkeskoler og lederen af Unge- kulturcenteret herunder lede en styrkelse af den supplerende undervisning (mellemformerne).

Køge Kommune

Teamleder til Nørremarkens Plejehjem

Kan du lede et plejehjem, hvor atmosfæren er hjemlig og fagligheden høj? Og vil du gå forrest og sammen med medarbejdere, borgere, pårørende og frivillige skabe trygge rammer og en god arbejdsplads, hvor målet er at give borgerne mulighed for et meningsfuldt liv og en god hverdag? – så har vi brug for dig!

Faxe Kommune
Haslev Se rejsetid

Engageret og faglig stærk dagtilbudsleder

Vi søger en leder af den integrerede institution Lillebo. Du skal som leder inspirere og medvirke til at udvikle vores kerneopgave: At Faxe Kommune driver gode dagtilbud, som giver børnene de bedste muligheder for at udvikle sig, lære og opleve.

Aarhus Kommune

Åby Skole søger pædagogisk leder af SFO

Vi har oprettet en ny og attraktiv lederstilling på Åby Skole og går nu på jagt efter vores kommende pædagogiske leder af SFO. Ønsker du at stå i spidsen for en veldrevet SFO, og blive en del af et stærkt fællesskab om at skabe trygge, lærerige og udfordrende børnemiljøer på Åby Skole, er dette stillingen, du skal søge.

Aarhus Kommune

Pædagogisk leder til dagplejen i Skødstrup Dagtilbud

Kan du lide at arbejde selvstændigt og sætte et tydeligt aftryk i det gode børneliv – hvor børnene bliver mødt af voksne med en anerkendende og indlevende tilgang? Har du en udviklingsorienteret lederprofil, og er du fagligt stærk med interesse for dagplejen?

Gentofte Kommune

VIL DU LEDE vores selvejende integreret institution i Charlottenlund?

Inspirerende og visionær institutionsleder søges til vores integrerede institution. Hos os er legen i centrum med afsæt i et omsorgsfuldt og inkluderende fællesskab. Høj faglighed, inkluderende relationer og engagement er kendetegnende for Elmegården.

Greve Kommune

Pædagogisk leder med erfaring søges til den integrerede institution Vibemosen

Vil du være med til at vedligeholde og udvikle vores pædagogiske praksis med børnene og et stærkt arbejdsmiljø blandt de voksne, så er det dig, der skal være vores fremtidige pædagogiske leder.

Faxe Kommune

Teamleder i Sociapsykiatrien

Vil du stå i spidsen for et passioneret og mangfoldigt team fuld af stærke individualister, mange forskellige holdninger men med ét fælles DNA, at de elsker arbejdet med borgergruppen vi repræsenterer, så har vi stillingen til dig.

Viborg Kommune

Distriktsleder til hjemmepleje og hverdagsrehabilitering

Social, Sundhed & Omsorg søger en distriktsleder til Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering i distrikt Houlkær. Som distriktsleder i Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering skal du være med til at skabe nærhed til medarbejderne, minimere sygefravær, skabe gode borgerforløb og sikre en sund økonomi.

Lyngby-Taarbæk Kommune

SFO- og klubleder til Hummeltofteskolen

Vores SFO- og klubleder er gået på pension efter 31 år. Vi søger en nærværende, lyttende og løsningsorienteret leder, der er pædagogisk fagligt velfunderet og brænder for at være med til fortsat at udvikle og løfte fritidspædagogikken.

Fredericia Kommune

Strategisk leder til Dagtilbudsområdet

Fredericia Kommune søger en leder med grundigt kendskab til 0-5 års området til at stå i spidsen for ledergruppen i Fjordbakkedistriktet. Distriktet omfatter 15 dagplejere og 4 daginstitutioner i Taulov, Skærbæk og Herslev. Det er et spændende område, der er i udvikling, og Fredericia Kommune har generelt stort fokus på dagtilbudsområdet.

Kalundborg Kommune

Afdelingsleder til Sigrid Undset Skolen

Da vores nuværende afdelingsleder har søgt andre udfordringer, søger vi denne stilling besat den 1. oktober 2021 eller snarest muligt. Du skal sammen med den nuværende viceskoleleder varetage opgaver indenfor et bredt felt af arbejdsopgaver: Faglig ledelse af lærere, pædagoger og øvrigt pædagogisk personale. Gennemføre TEAM- og MUS-samtaler.

Rudersdal Kommune
Vedbæk Se rejsetid

Pædagogisk afdelingsleder til Trørødskolen

Er du vild med børn, og vil du arbejde på en skole i udvikling? Så kom til Trørødskolen! Du får ansvaret for udvikling og ledelse af vores mellemtrin og vores lærings- og ressourceteam, i et tæt samarbejde med ledelsesteamet.

Københavns Kommune

Enhedschef til Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vil du være med til at sætte dit fingeraftryk på Københavns byrum og parker? Og har du indgående erfaring med bygherrerollen? Så har du nu muligheden for at blive enhedschef hos os.