31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 31 resultater.
Danmarks Nationalbank
København

Chef for Økonomi og Pengepolitik

Som chef for Økonomi og Pengepolitik bliver du leder for ca. 60 højtkvalificerede medarbejdere, primært økonomer. Ansvarsområderne er mangeartede og omfatter bl.a. udvikling af økonomiske modeller, analyser af dansk og international økonomi og den økonomisk-politiske udvikling, prognoser.

Nordic Aquafarms Technology ApS
Lystrup

Økonomichef

Som en integreret del af vores danske organisation, vil du blive en del af teamet på de største internationale projekter i branchen og få en stor del af det økonomiske ansvar for projekter i milliardklassen.

Hobbii ApS
Rødovre

Head of Group Finance

Come join one of the craziest growth journeys in Danish business right now. As our new Head of Group Finance, you will be leading a dedicated team that handles finance and accounting across five different growth companies, employing between 3 and 250 people.

TP Aerospace Holding A/S
Hvidovre

Process & Accounting Professional

Do you thrive with driving changes and projects across multiple functions within the business? Then you might be the candidate we are looking for!

Energi Danmark A/S
Aarhus

Head of Accounting

Energi Danmark koncernen fortsætter sin vækst, og vi har derfor behov for en stærk leder af vores Accounting-funktion. Med direkte reference til Energi Danmarks CFO får du ansvaret for koncernens bogholderifunktion, der ud over dig består af 8 medarbejdere, som arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der håndteres store mængder af bilag og data.

Lægernes Pension & Bank
Frederiksberg

Privatkundechef

Lægernes Bank er en bank for læger og deres familier. Vi er i gang med at videreudvikle vores kundefokus og har brug for en erfaren og faglig stærk leder for et af bankens privatkundeteams, der sammen med sit team kan tage sig godt af lægerne og deres penge.

Sparekassen Kronjylland
Hinnerup

Afdelingsdirektør til Hinnerup

Vil du skabe succes både gennem din egen rådgivning og gennem dygtige og engagerede medarbejdere? Vi er på udkig efter en inspirerende afdelingsdirektør, som sammen med resten af afdelingen kan skabe resultater i Danmarks største sparekasse og styrke vores position i området omkring Hinnerup.

Lemvigegnens Landboforening

Vi søger ny skattechef

Vi søger en skattechef, som udover rådgivning af egen kundeportefølje også vil lede afdelingens 15 engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på, at jobbet kan forenes med tid til familie- og fritidsliv.

Aurora Nordic Cannabis A/S

Økonomichef med hands-on tilgang til førende producent af medicinsk cannabis

Motiveres du af at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø, hvor du vil have en vigtig rolle i at støtte vores europæiske produktionssteder inden for alle aspekter af finansiel controlling og rapportering?

Sejergaardsskolen
Tølløse

Administrativ afdelingsleder

Som ansvarlig for de administrative funktioner vil du få ansvaret for den daglige drift og udvikling af skolens økonomiske, bygningsmæssige og administrative aktiviteter. Varetagelse af opgaverne sker i tæt samarbejder med hele ledelsesteamet, bestyrelsen og medarbejderne.

KLK
Ringe

Afdelingsleder i Økonomi og Løn

Faaborg-Midtfyn Kommune står overfor at skulle ansætte en ny afdelingsleder i Økonomi og Løn. En attraktiv mulighed for dig med stærk økonomisk faglighed, som ønsker spændende opgaver og stor indflydelse i en organisation i udvikling.

Compass Human Resources Group A/S
Hadsten

Økonomichef

Vi søger på vegne af Viessman A/S. Vil du have det fulde ansvar for økonomien, og være en del af den daglige ledelse, i en vækstvirksomhed? Som økonomichef får du det finansielle og transaktionelle ansvar i det danske datterselskab.

Nets Group A/S
Ballerup, Frankfurt or Oslo

Head of Accounts Receivables - Merchant Services (CPH/FRA/OSL)

You will be part of Nets Merchant Services (MS), the largest business unit in the Group. As Head of Accounts Receivables reporting to the MS CFO, your main area of responsibility is building an integrated Accounts Receivables (AR) function in Merchant Services across all our products, and furthermore, lead a team of 7 people.