5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mouldshop A/S
Ballerup Se rejsetid

Operations Manager

Vores mission er at være de bedste i branchen; med høj service og leveringssikkerhed som vores varemærke samt udvikling af vores forretning, så vi altid overstiger kundernes forventninger. Derfor leder vi efter dig der ønsker, at være en del af vores ’familie’ og tage ansvaret for vores kundeservice-, lager-/logistik- og montagefunktioner.

Air Liquide
Pårup, Engesvang

Stock and Transport Coordinator

Air Liquide søger en ny medarbejder til vores kørsels- og lager team på vores nyopførte fyldestation i Pårup, Engesvang. Vores målsætning er, at sikre kundetilfredshed i løbet af en travl og spændende arbejdsdag, fyldt med humor og godt samarbejde. Lyder det som en spændende udfordring? Så skynd dig, at sende din ansøgning!

Foodjob Nordic søger for BHJ A/S
Gråsten Se rejsetid

R&D Specialist, Petfood - med drive og teamlederevner

Foodjob Nordic søger for BHJ A/S i Gråsten en dygtig R&D Specialist med stort overblik til en spændende, nyoprettet stilling, der skal styrke organisationen omkring udvikling af våde og tørre applikationer til brug i hunde- og kattefoder.

Nokas Værdihåndtering A/S
Brøndby Se rejsetid

Driftsleder med logistikerfaring

Nokas søger en driftsleder med logistik- og ledelseserfaring til at varetage den daglige drift samt udvikling og optimering i afdelingen. Du bliver leder for ca. 40 medarbejdere fordelt på 3 hold, herunder 2-3 mellemledere.

JKS søger for Larsen Strings A/S
Sønderborg Se rejsetid

Kvalitetschef med teknisk baggrund til dynamisk virksomhed

Brænder du for at arbejde i en 'one of a kind' virksomhed, hvor kunst og avanceret teknologi går op i en højere enhed. Så har vi måske stillingen her. Du vil blive ansvarlig for udvikling, koordinering og vedligehold af vores kvalitetssystem. Du har ingen personaleledelse men vil blive en del af ledergruppen.