91 job matcher din søgning 91 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 91 resultater.
Sensu A/S
Frederikshavn

Salgs- og servicechef

Sensu søger på vegne af ME Production en salgs- og servicechef. Vil du bidrage til udviklingen af salgs- og serviceafdelingen i en virksomhed med et prestigefyldt omdømme som en pålidelig, førsteklasses leverandør, der sætter høje standarder og sætter en ære i at yde kunderne den bedste service?

Babels søger for LOXAM i Sønderborg

Stærk kommerciel afdelingsleder

LOXAM Sønderborg ønsker at være Sønderjyllands mest attraktive samarbejdspartner indenfor materieludlejning. Vi søger derfor en stærk kommerciel afdelingsleder, som skal drive og udvikle salget i Sønderjylland.

Change Direction ApS søger for KSN Industri A/S
Bjerring

Salgs- og marketingdirektør

Vores kunde KSN Industri A/S søger en stærk kommerciel profil, som får ansvaret for salgs- og marketingsfunktionen både strategisk og operationelt. Med direkte reference til bestyrelsen bliver du en central person både i direktionen og i hele virksomheden.

Mammoet Denmark Brande A/S

Sales Manager Scandinavia

Reporting directly to Director of Mammoet Scandinavia and being a part of the Scandinavian Management Team, you will manage and professionalize the Scandinavian team of currently 4 dedicated Sales Managers in the region.

ERIK arkitekter A/S

Markeds- og projektchef til Fyn

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling. Du får ansvar for salg på hele Fyn. Du planlægger selv dit opsøgende salg til kendte og nye kunder og dine lokale kontakter.

Svend Hansen Byg & Mal ApS
København

Vi mangler en god kollega!

Som byggeleder bliver du repræsentant for Svend Hansen Byg og Mal, og vil blive kastet ud i en travl og alsidig hverdag, hvor ingen dage er ens.

KS Gruppen A/S
Aalborg

Genopslag: Salgschef

KS Gruppen A/S og Rota-Dan A/S søger en resultatorienteret og målrettet salgschef med ansvar for et salgsteam. Vi tilbyder et job i en spændende og solid virksomhed, hvor der for den rette er mulighed for at få et endnu større ansvarsområde.

PSC A/S
Brønderslev

Sales Manager

Vi søger en Sales Manager, der med sin livsgejst samt ihærdighed går forrest og udviser sin brændende passion for salgsledelse og salg i B2B. Du kommer til at referere til virksomhedens administrerende direktør og vil indgå i virksomhedens ledergruppe samt strategiudviklingsteamet.

Compass Human Resources Group A/S is recruiting on behalf of Svendsen Sport A/S in Denmark or Sweden

Regional Sales Manager, Scandinavia

As Regional Sales Manager for Scandinavia you will lead and manage the Scandinavian sales team in Denmark, Sweden and Norway. You will be responsible for setting the overall sales strategy for the Scandinavian markets, in close collaboration with the Director of Sales and your team.

DEDIKATION ApS
Valby

Salgschef - Copenhagen Telemarketing

Vi søger på vegne af Copenhagen Telemarketing. Kan du bygge et salgsteam op fra bunden? Har du dokumenteret salgserfaring fra telemarketingsbranchen, kan du håndtere din egen kundeportefølje og samtidig styre et helt salgsteam, og forstår du vigtigheden af ambitiøse mål – så er det måske dig, vi leder efter til et nystartet call center i København.