6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Innergy Factory søger for Novozymes A/S
København Se rejsetid

Automation & Instrumenterings Project Manager, Novozymes

Brænder du for at arbejde med proces-, instrumentering- og automationssystemer? Motiveres du af, at lede investeringsprojekter og bidrage til et godt samarbejde i et hektisk projektmiljø? Har du lyst til at have direkte indflydelse på fremtidens globale automationsstrategi hos Novozymes?

Honeywell
Aarhus Se rejsetid

Field Service Technician

Er du vores kommende kollega og BMS tekniker til servicering af vores kunder på Fyn eller det sydlige Jylland. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Aarhus.

Gunnebo Nordic
Taastrup Se rejsetid

Servicetekniker

Vi er i en ekspansiv fase og er nu på udkig efter en servicetekniker til vores serviceafdeling inden for Business Unit Entrance Control i København, Taastrup.

Air Liquide
Hedensted Se rejsetid

Electrical & Automation Engineer

Does this sound like your next step? This is an exciting opportunity for you who likes variation and having the opportunity to travel and work together with different operations teams in the Nordics countries.

Wavetel ApS søger for Huawei DK
København Se rejsetid

Teknisk rådgiver/Senior Solution Manager – Sol Energy-PV

Til vores Kunde, Huawei Denmark, har vi brug for en dygtig ”Senior Solar Energy Solution Manager”/Teknisk Rådgiver, med flere års erfaring i solcelleindustrien, der vil være med på en ny spændende rejse, hvor der er rig mulighed for at sætte eget præg, og vokse med organisationen, der skal opbygges

INNIO
Fyn

Field Service Technician

We are currently looking for Field Service Technicians (m/f) - electrical or mechanical - in Denmark. Preferred location in the area of Fyn.