4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Kommune

Vil du være pædagogisk leder for fem børnegrupper i Kongeriget?

Så grib muligheden – vi søger to pædagogiske ledere, som hver har ansvaret for fem børnegrupper i vores 0-6 års institution. Er du lederen, som er ambitiøs på børnenes, medarbejdernes og egne vegne og går du gerne den ekstra mil, når du kan se, at din ledelse skaber positive forandringer?

Faxe Kommune
Haslev Se rejsetid

Engageret og faglig stærk dagtilbudsleder

Vi søger en leder af den integrerede institution Lillebo. Du skal som leder inspirere og medvirke til at udvikle vores kerneopgave: At Faxe Kommune driver gode dagtilbud, som giver børnene de bedste muligheder for at udvikle sig, lære og opleve.

Gentofte Kommune

VIL DU LEDE vores selvejende integreret institution i Charlottenlund?

Inspirerende og visionær institutionsleder søges til vores integrerede institution. Hos os er legen i centrum med afsæt i et omsorgsfuldt og inkluderende fællesskab. Høj faglighed, inkluderende relationer og engagement er kendetegnende for Elmegården.

Aarhus Kommune

Pædagogisk leder til Børnehuset Alsvej i Risskov

Børnehuset Alsvej i Risskov skal have ny pædagogisk leder! – har du ambitioner på børnenes vegne? – har du et stærkt pædagogisk fundament? – og kan du sætte din faglighed i spil i ledelsen af en flok dygtige og engagerede medarbejdere? – så hører vi gerne fra dig!