LinkedIn Banner

stepstone linkedin banner

Gør brug af LinkedIn, Danmarks mest populære sociale medie for professionelle, når du vil tiltrække en særlig målgruppe.


En alternativ rekrutteringskanal
Sociale medier og netværk spiller en stadig større rolle i forbindelse med jobsøgning og rekruttering. Og hos StepStone ved vi, at sociale medier i visse tilfælde er et vigtigt supplement til jobannoncen. Dette gælder især, når du som virksomhed har brug for at komme i kontakt med passivt jobsøgende.

Gennem mange år har StepStone oparbejdet erfaring med sociale medier, og vi bruger dem aktivt til at tiltrække opmærksomhed til din ledige stilling. LinkedIn er Danmarks mest populære sociale medie for professionelle, og vi kan hjælpe med annoncering af din stilling netop her.

Vi administrerer din kampagne
Annoncering via sociale medier fungerer efter et auktionsprincip, hvor klik-prisen for den enkelte kandidat varierer efter udbud og efterspørgsel. StepStones erfarne kundeserviceteam opsætter, segmenterer og optimerer løbende din kampagne, så du får det bedste udvalg af kvalificerede kandidater ind på din jobannonce.

Unik segmentering – målret din eksponering:

  • Område (land, region)

  • Demografi (18-24,25-34, 35-54, 55+)

  • Jobtitel (f.eks. Finance Director)

  • Arbejdsplads og branche

  • "Seniority" (f.eks. Manager)


Reference: Metroselskabet
"Vi har netop ansat to super dygtige medarbejdere, som var blevet gjort opmærksomme på jobbene (henholdsvis Økonom og Miljø- og myndighedskoordinator) via LinkedIn. Det var StepStones søde og dygtige kundeservice sammen med Kristina, der fik lagt vores jobannoncer op på LinkedIn og segmenteret dem professionelt.

Kampagnen var hurtigt i gang og resultatet er vi mere end tilfredse med. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af StepStones LinkedIn Banner – faktisk har jeg netop sendt endnu en jobannonce til Kristina!"

Anne Louise Winther, HR Partner, Metroselskabet


Download produktark