Event for rekrutteringsbureauer

event rekrutteringsbureau anno 2018 rekrutteringsbranchen persondataforordningen

Kravene til rekrutteringsbranchen er store, og ofte er det marginaler, der gør forskellen på succes og fiasko. Hvordan ser det gode bureau ud, som giver dig den konkurrencemæssige fordel? Hvad efterspørger kunderne? Og hvordan sikrer du, at en fodfejl ikke giver dig store bøder i forbindelse med den kommende persondataforordning? Det sætter StepStone og it-jobbank fokus på, når vi inviterer til et gå-hjem-møde torsdag d. 16. november.

Det ultimative rekrutteringsbureau – hvordan ser det ud? Få både den objektive og subjektive fortælling om, hvad det gode rekrutteringsbureau skal kunne.


Tid: Torsdag d. 16. november kl. 15.30-20.00

Sted: Restaurant Viva, Langebrogade Kaj 570, 1411 København K


Tilmeld dig

Program

15.30 Registrering
16.00 Velkommen

16.15

Ulrik Brix, Supana:
Helt objektivt: Hvad skal et rekrutteringsbureau kunne for at få succes?

Ulrik Brix, som står bag Supanas brancheundersøgelser fra rekrutteringsbranchen, dykker ned i undersøgelsen og kommentarerne bag. Du får indsigt i, hvordan bureauer kan imødekomme de krav, som kunder stiller. Og hvorfor rekrutteringsbeslutningen er så vanskelig!
17.10 Pause
17.30 May Hyldkrog, May Hyldkrog ApS:
Persondataforordningen – Bliv klar til maj 2018

Dette efterår er der kun et halvt år til den nye persondataforordning træder i kraft. Dette skaber nye udfordringer for alle bureauer, som opbevarer CV’er og har kandidatdatabaser.

May Hyldkrog giver helt konkrete råd, så du får styr på den praktiske implementering af forordningens krav - og en handlingsplan for, hvordan I kommer i mål.

18.30 Vinsmagning, tapas og netværk
20.00 Tak for i aften

Om talerne

event rekrutteringsbureau anno 2018 may hyldkrog

May Hyldkrog, cand.jur., DPOffice.dk
May er cand.jur., og med en uddannelse som persondatarådgiver/GDPR/DPO og projektleder i bagagen, understøtter May organisationer til at blive klar, til den nye persondataforordning træder i kraft i maj 2018. I får med andre ord fornøjelsen af en højt specialiseret konsulent med solid juridisk viden, som sikrer, at I er helt opdateret på de krav, som stilles til jer som rekrutteringsbureauer.

event rekrutteringsbureau anno 2018 ulrik schultx brix

Ulrik Schultz Brix, CEO og ph.d., Supana
Ulrik har en erhvervs-ph.d. i rekruttering og udvælgelse og er CEO for Supana. Siden 2014 har Ulrik udarbejdet objektive analyser af rekrutteringsbranchen ved at benchmarke kundernes opfattelse af leverandørerne. Ulrik deler viden og kommentarer, der ligger bag analyserne, så du får inspiration til at finde varige konkurrencefordele i rekrutteringsbranchen.