Jobannonce: Souschef som mestrer det kolde køkken – Vil du have fri om aftenen og kun arbejde hver anden lørdag?

Catering Danmark ApS

Souschef som mestrer det kolde køkken – Vil du have fri om aftenen og kun arbejde hver anden lørdag?

Odense

Bliv en del af et tæt team i Odense, som laver god mad til danskernes fester.

Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

Og vil du have et job med ordnede og gode forhold med fast månedsløn, sundhedsforsikring og 5 feriefridage udover 5 ugers ferie.

Typisk er der mest at lave i slutningen af ugen – det er der, de fleste holder deres fester. Derfor går starten af ugen typisk med at forberede grundretterne til kommende selskaber – fx mayonnaise og tapenade. Som du nærmer dig weekenden står den på madlavning.

Catering Danmark ApS