Kundeoplevelser

Det gør os allermest stolte, når vi yder en god service over for vores kunder – og vi hjælper dem med at finde den rette medarbejder og det rette match til lige netop deres virksomhed og kultur.

Bolia International A/S

"Hos Bolia sætter vi rigtig stor pris på at arbejde sammen med StepStone på tværs af platforme og forskellige markeder. Vi oplever høj service, hurtig reaktion og kort linje ud til kandidaterne. Vi oplever især, at StepStone står rigtig stærkt, når vi skal finde kandidater til vores butikker rundt om i Europa. Det er en stor fordel for os, at vi kan samle alle vores forespørgsler ved en kontaktperson i Danmark, som altid følger tæt op på vores annoncer på tværs af alle platforme."

Line Hansen

HR Coordinator

Hartmanns A/S

"Vi har rigtig travlt, og det er vigtigt for os, at vi hurtigt og effektivt kan annoncere vores kunders stillinger og tiltrække kvalificerede kandidater med en multikanal-strategi. Af den grund vægter vi professionel sparring, god kundeservice og effektfulde produkter højt – noget vi oplever hos StepStone. Vi har kørt en kombination af Basis-annoncer, SocialMedia Boost og Børsen print – og har været fuldt ud tilfredse med resultaterne."

Betina Dress Knøfler

Senior HR & IT Recruitment Specialist

Dedikation

"Som rekrutteringsbureau er det essentielt, at vi tiltrækker de rigtige kandidater til vores kunders stillinger. Derfor har vi hos DEDIKATION i løbet af det sidste år brugt StepStone til ca. 20 udvalgte stillinger. Vi oplever, at StepStone yder en fantastisk service. De ved, hvad der skal til og går den ekstra mil for at sikre nok kvalificerede kandidater. Vi benytter oftest en Basis-annonce, bl.a. kombineret med et banner, hvilket giver os gode kandidater at arbejde med. Derudover har vi også prøvet StepStones SocialMedia Boost for at ramme Facebook-brugere, en kanal vi generelt er rigtigt opmærksomme på."

Brian Frode

Partner & Headhunter

WebCRM

"Vi har benyttet StepStone i flere år med stor succes, da de især udmærker sig ved at yde en god service, men måske vigtigst af alt, en god rådgivning. En rådgivning, der i sidste ende hjælper os med at få flere – og rette – kandidater ind. Derfor er de et rigtig godt match til vores virksomhed."

Maja Gierringe

HR & Retention Manager

Hoffmann Associates

"Vi har over årsskiftet varetaget en proces for en klient, der ønskede en hybridløsning, dvs. en kombination mellem en traditionel executive search proces og en eksponering på medierne. Vi valgte StepStone til at iværksætte en annoncering i flere medier og oplevede samarbejdet over 2 måneder som meget professionelt. Planlægning, rådgivning og iværksættelse var meget tilfredsstillende. StepStone forstod denne opgaves særlige krav og behov. Samarbejdet var kendetegnet ved løbende information, hurtighed, fleksibilitet og en meget professionel service."

Olav v. F. Kieler

Managing Partner

KOHBERG BAKERY GROUP A/S

"Hos Kohberg Bakery Group A/S har vi løbende og gennem flere år benyttet StepStone som samarbejdspartner. I forbindelse med HR-strategiarbejde har vi bl.a. opprioriteret og professionaliseret vores rekrutteringsproces, som bl.a. gav anledning til møder med elektroniske jobmedier med henblik på indgåelse af en aftale om et tættere samarbejde. Et naturligt valg faldt på StepStone, eftersom de leverer en udsøgt, proaktiv og professional sparring ift. at nå et fælles mål om at tiltrække tilstrækkeligt med kvalificerede kandidater til vores ledige job (både funktionærer og timelønnede). Den sparring er uundværlig i en travl hverdag."

Nanna Noe

HR Chef

Dragør Kommune

"Dragør Kommune har igennem mange år brugt StepStone som mediapartner ved online annoncering. StepStone har altid været yderst professionelle i deres håndtering af stillingsannoncer og yderst behjælpelige ved implementering af softwareløsninger fra andre platforme. StepStone har indarbejdet Dragør Kommunes skabelon på deres hjemmeside, som er med til at give stillingsannoncerne et professionelt udtryk."

Thomas Sørensen

HR-konsulent

Kopenhagen Fur

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde med StepStone gennem mange år. Vi har altid fået god og professionel sparring ifm. 'svære' rekrutteringer, hvor StepStone har sat alle ressourcer ind for at få løst opgaven. Vi oplever ekstraordinær god og hurtig service og bruger stort set altid StepStone i vores rekrutteringer. StepStone er gode til at tilpasse sig i et marked under konstant forandring, og det støtter vores proces i at nå de rette kandidater."

Mette Zielke

HR-konsulent

Ferring Pharmaceuticals

"Servicen via StepStones jobforum inden for medicinal og biotek, er unik og gør det endnu lettere for os at finde de bedste medarbejdere. Vores rekrutteringsproces automatiseres endnu mere, da vi hurtigt og effektivt kan kontakte en jobsøger, som vi finder interessant."

Stefan Ulrich Nielsen

Director Human Resources