Find medarbejdere i hele verden

StepStone er specialister i internationale rekrutteringer, uanset hvor i verden, du har brug for nye medarbejdere. Vi har som grundlægger af The Network direkte adgang til at annoncere din stilling på førende jobsites i 140 lande. Og det er helt enkelt. Vi gør arbejdet for dig fra kontoret i Danmark. Du har kun 1 kontrakt, valuta og kontaktperson. Priserne er fordelagtige, og vores internationale erfaring i top, så du sparer både tid og penge.

Sådan hjælper vi

StepStone kan hjælpe, når du oplever udfordringer med at besætte din ledige stilling lokalt. Og vi hjælper dig både med at besætte stillinger med internationale kandidater på kontorer i Danmark og udlandet.

Annoncér i hele verden

Som grundlægger af The Network besidder vi global rækkevidde. Vores netværk dækker mere end 140 lande og tilbyder dig alt, du har brug for, når du skal finde internationalt talent.

Decoding Global Talent 2021

Ny undersøgelse: Danmark er stadig populær blandt europæiske lande. Men globalt set falder vi tilbage på listen over attraktive arbejdssteder.


Decoding Digital Talent: Besæt dine ledige stillinger med internationale kandidater

Mangler du arbejdskraft, og er du interesseret i at hente den i udlandet? Så kan du via linket få en kort introduktion til det materiale, der kan gøre dig klogere på de internationale kandidater – og hvordan du tiltrækker dem: En rapport og et dataværktøj.


Find din næste medarbejder med nyt dataværktøj

Med over 360.000 besvarelser på tværs af 197 lande kan vi – i samarbejde med The Network og Boston Consulting Group – præsentere et nyt dataværktøj med indsigter i internationale kandidaters mobilitet og jobpræferencer.


Ny rapport viser: To ud af tre it-profiler er villige til at flytte til udlandet

Danske virksomheder oplever en stigende mangel på it-profiler. Nye tal viser, at netop denne type kandidater er villige til at skifte til en udenlandsk adresse for det rigtige job. Hos StepStone får du indsigt i ny viden om it-profilernes mobilitet og jobpræferencer.


Danmark er blevet mindre attraktiv for udenlandsk arbejdskraft

At arbejde i udlandet er globalt set mindre tillokkende ifølge en ny verdensomspændende undersøgelse af Boston Consulting Group og The Network. Samtidig falder både Danmark og København som populær destination blandt udenlandske arbejdere.


Få overblikket her

Læs om vores samarbejde med The Network, og hvorfor det giver mening at få os på banen, når du skal rekruttere internationalt talent. Få også eksempler på vores samarbejdspartnere og hav et oplæg parat, hvis du overvejer at benytte The Network og StepStone til at finde de medarbejdere, du har brug for.