Om StepStone

StepStone er Danmarks største jobsite for ledere. Hver dag arbejder vi for at sætte virksomheder i direkte kontakt med de dygtigste ledere.

Historie, vision og mission

Historie

StepStone blev grundlagt i Norge i 1996 og var pionerer i udviklingen af online rekruttering i Europa. StepStone blev i 2009 en del af Axel Springer, og forblev det frem til marts 2014, hvor virksomheden blev en del af Jobindex.

StepStone Danmark er en del af The Network, hvor vi tilbyder online annoncering på tværs af knap 140 lande, heraf 37 europæiske lande. The Network har tilsammen mere end 208 millioner besøgende og over 299.000 job hver måned.

Vision

StepStone er det førende jobsite for ledere i Danmark. Vi vil stræbe efter at holde voes position, og forblive den foretrukne partner for såvel virksomheder som for kandidater. Vi brænder for at hjælpe ambitiøse kandidater med at få et spændende og meningsfyldt arbejdsliv og karriere. Vores løfte er at matche disse kandidater op mod de resultatorienterede virksomheder – drømme, visioner, værdier og kompetencer.

Mission

StepStone er sat i verden for at matche de bedste lederkandidater med det rigtige job ud fra filosofien om, at et godt arbejdsliv giver et godt liv. Vi arbejder engageret, effektivt og innovativt for at skabe de bedste resultater for virksomhederne – og for at skabe mærkbar merværdi, arbejdsglæde og livsværdi for talentfulde ledere, der er passioneret omkring deres arbejde.

Derfor skal du vælge StepStone

StepStone er Danmarks største jobsite for ledere. Vi hjælper virksomheder, der har brug for de rigtige ledere på de rette pladser. Det er det, vi laver hver dag – og det er det, vi er bedst til.

Partnere

StepStone samarbejder med en lang række strategiske partnere. Det gør vi for at sikre, at din jobannonce får den eksponering og rækkevidde, der skal til for at tiltrække de rigtige lederkandidater.

Søg uopfordret hos StepStone

Hos StepStone benytte vi os af alle muligheder for at finde den rigtige medarbejder. Derfor tager vi uopfordrede ansøgninger seriøst. Ansøgningen skal indeholde et CV og en beskrivelse af, hvorfor du søger job hos os.

Kundeoplevelser

Det gør os allermest stolte, når vi yder en god service over for vores kunder – og vi hjælper dem med at finde den rette medarbejder og det rette match til lige netop deres virksomhed og kultur. Dyk ned i vores kunders fortællinger om os, og bliv klogere på hvad vi kan.

Kontakt

Kontakt os på tlf. 72 25 15 25 eller kontakt@stepstone.dk, hvis du har spørgsmål til StepStones produkter eller priser.

Ønsker du kontakt til specifikke funktioner hos StepStone, kan du gå til vores kontaktside.