Om StepStone

StepStone er en af Danmarks førende leverandører af online karriereservice og annonceringsløsninger. Vi fokuserer på at skabe det rette match mellem kvalificerede kandidater og rekrutterende virksomheder.

StepStone er en del af Jobindex, der nu omfatter

StepStone Danmark er fortsat en del af The Network, hvor vi tilbyder online annoncering på tværs af knap 140 lande, heraf 37 europæiske lande. The Network har tilsammen mere end 208 millioner besøgende og over 299.000 job hver måned.

Vision og mission

I en tid hvor grænsen mellem arbejde og privatliv er fuldstændig udvisket, og hvor mange mennesker finder kimen til deres identitet gennem deres arbejde, har det perfekte job, med en sublim balance mellem det du gør, og den du er, aldrig været vigtigere.

StepStones eksistensberettigelse er netop i erkendelse heraf at være den jobportal, som bedst forstår at et godt arbejdsliv giver et godt liv.

Send os en uopfordret ansøgning

Hos StepStone bestræber vi os på at benytte alle muligheder for at finde den rigtige medarbejder. Derfor tager vi også din uopfordrede ansøgning meget seriøst. Din ansøgning skal gerne indeholde dit CV og en kort beskrivelse af, hvorfor du søger job hos os.

Kontakt os

Telefon: 72 25 15 25
E-mail: kontakt@stepstone.dk