Partnere

Når hver en sten skal vendes: StepStone samarbejder med en lang række strategiske partnere. Det gør vi kort og godt for at sikre, at din jobannonce får den eksponering og rækkevidde, der skal til for at tiltrække de rigtige lederkandidater.

Nogle af vores partnere er mere specialiserede end andre. Fælles for dem alle er til gengæld deres professionelle tilgang til netop deres branche og område. Fælles er også, at vi har udvalgt partnere ud fra devisen kvalitet og fokus.

The Network

The Network er en sammenslutning af globale, markedsledende jobsites, der tilbyder rekruttering i mere end 140 lande med lokal viden, der giver en hel unik rekrutteringsindsigt på tværs af lande. Al kontakt foregår gennem det lokale kontor, hvilket gør rekrutteringen enkel: Det betyder, at der er én kontrakt, én valuta, ét serviceniveau, én tidszone og én kontaktperson.

Business Danmark

Business Danmark er en individualistisk fagforening og moderne a-kasse for alle med interesse for salg, marketing og rådgivning. Business Danmark tilbyder medlemmerne juridisk rådgivning, coaching og selvudvikling.

Fagforeningen har i øjeblikket over 32.000 medlemmer, der arbejder inden for salg, marketing og rådgivning.

Computerworld it-jobbank

Computerworld it-jobbank er Danmarks førende karrieresite for it-folk, og jobportalen har siden 1999 hjulpet med at besætte mere end 100.000 it-stillinger.

Sitet har ca. 45.000 brugere, der alle berører it i deres arbejde, hvad enten det er inden for udvikling og drift eller ledelse og support.

Aktienyt

Aktienyt er Danmarks ældste aktieservice og er hjemsted for investorinformationer. Også når de danske aviser holder fyraften, vil Aktienyts Internet-robot hente nyheder fra Reuters i USA. Det gør hjemmesiden til et attraktivt site for ledere.

Aktienyt har i øjeblikket ca. 6.000 brugere, 140.000 besøg og 250.000 sidevisninger om måneden (DOI, januar 2017).