Samtykke til nyhedsbrev for jobsøgere

StepStone må sende mig nyhedsbrev på e-mails omkring tips, guides og baggrundsviden indenfor fx jobansøgning, CV, jobsamtale eller karriereskift inden for ledelse samt vores løsninger og services og invitationer til events. Derudover får jeg også information om messer, kurser og arrangementer afholdt af StepStone og StepStones moderselskab, Jobindex samt Jobindex-koncernens selskaber (it-jobbank, IDG Kurser, Computerworld Events og Computerworld), samarbejdspartnere (Business Danmark, Dansk HR og Lederne) og konkurrencer.

StepStone må indsamle og bruge data om mig og de oplysninger, som er i min profil til at målrette indholdet i nyhedsbrevet, så det bliver så relevant for mig som muligt.

Mine data vil blive opbevaret af StepStone, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen eller via min brugerprofil.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må StepStone benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Læs StepStones persondatapolitik, hvis du ønsker information om de data, StepStone har om dig og muligheden for at opdatere data.