Test dig selv: Er du en god leder?

I samarbejde med Actee giver StepStone dig adgang til en række ledelsesspil, der tester dine lederevner og klæder dig teoretisk på til hverdagen som leder.

Spillene, der er tilgængelige her, er afkortede versioner af længere spil. Det betyder, at spillængden afgrænses til omtrent 30 minutter. Ønsker du at vide mere om andre eller længere spil, kan du kontakte Actee på tlf. 70 70 75 05.


Den ultimative ledelsesudfordring: Gender Equality Game

Gender (In)Equality at the Office – er et stridspunkt i mange organisationer, fordi problematikkerne enten ikke ses og forstås, eller også fordi emnet er så uhåndgribeligt at løse. Selvom du måske ikke er i midten af en ligestillingsdebat, gennemgår scenariet nogle af de mest hyppige og oversete dilemmaer, som du kan reflektere over og spejle din organisation samt din egen rolle i.


Den ultimative ledelsesudfordring: At lede gennem fusion

Mergers & Acquisitions – eller fusioner – er omgærdet af risici, fordi mange interesser skal tilgodeses i forandringsprocessen. Og selvom du måske ikke står over for en fusion, rejser scenariet mange ledelsesmæssige problematikker, du kan spejle dit nuværende lederskab i.


Digital transformation: Hvad er din foretrukne ledelsesstil?

I ActeeLeadership er du leder i en virksomhed, der undergår en digital transformation. Det er din opgave at lede dine medarbejdere gennem forandringen og sørge for, at alle føler sig hørt og forstået. Undervejs får du indblik i forskellige ledelsesstile og mulighed for at udvikle din egen.


Forandringsledelse: Kan du lede Mike gennem forandring?

ActeeChange er forandringsledelse på spil. En simulation med realistiske dilemmaer, hvor du træner dine evner til at lede forandring ved at træffe en række valg – og få dine medarbejdere ombord.