746 job matcher din søgning 746 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NIMA A/S
Frederikssund Se rejsetid

Engageret og faglig dygtig ejendomschef

- Har du masser af gåpåmod og lyst til at stå i spidsen for driften og videreudvikling af vores ejendomme? Så er det måske netop dig, vi står og mangler. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med en stor berøringsflade, hvor der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
København Se rejsetid

Kontorchef til kontoret for Bæredygtigt Fiskeri

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens bæredygtige fiskeri? Ønsker du et job, der rummer ledelse, faglighed, internationalt udsyn og politisk betjening? Du vil få opgaver, der har stor betydning for mennesker og dyrs liv, velfærd og sundhed og arbejde med et erhverv i omstilling, politiske beslutningsprocesser og EU’s fiskeripolitik.

Sahva A/S
Brøndby Se rejsetid

Teamleder til teknisk afdeling

Er du en dygtig håndværker med ledelsesdrømme? Og har du et godt kendskab til tekniske installationer i erhvervsejendomme? Som teamleder i Teknisk afdeling får du det daglige ansvar for en sikker drift og den løbende vedligeholdelse af vores ejendomme i Brøndby, der består af produktion, klinik og kontorlejemål på to adresser.

Chr. Hansen A/S
Hørsholm Se rejsetid

Exiting role as Manager for newly established Cheese application team

As Manager you will have a dual role as primarily Leader for the team, but will also function as Specialist, managing cheese chemists which work with cheese makers and lab technicians. You will be working in modern office and work environment where you will interact with stakeholders from around the organization.

Johnson Controls
Hornslet Se rejsetid

3D CAD-Designer Johnson Controls

Har du erfaring med 3D CAD-konstruktion? Vil du være med til at udvikle bæredygtige anlægsdesign til køleindustrien? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Til vores projektafdeling i Hornslet, er vi på udkig efter en dygtig 3D CAD-Designer, som kan designe og konstruere vores tekniske løsninger.

Air Liquide Danmark A/S
Horsens Se rejsetid

Installationstekniker til Horsens

Lige nu søger Air Liquide en installationstekniker i Horsens, som kommer til og arbejde tæt sammen med vores serviceplanlægger og Project Engineers. I din rolle vil du primært lave installationer til forskellige formål med gasser hos vores kunder og der vil også kunne forekomme serviceopgaver.

Den Sociale Udviklingsfond
Odense Se rejsetid

Regionsdirektør for Jylland og Fyn

Har du lyst til at være med til at gøre en af Danmarks bedste arbejdspladser endnu bedre? Og brænder du for at gøre en forskel for nogen af samfundets mest udsatte mennesker? Så har vi et spændende og udviklende lederjob til dig i en faglig stærk organisation, hvor kreativitet og innovation får liv gennem medarbejdernes store dygtighed m.m.

HOLINGER IC GmbH
Zurich

CIVIL OR MECHANICAL ENGINEER (f/m/d)

Our subsidiary HOLINGER International Consultants GmbH, based in Zurich, which implements cost-effective, modern infrastructure projects in Africa, Central Asia, Europe and the Middle East, is looking for a motivated and committed: Civil or mechanical engineer(f/m/d).

Danske Diakonhjem
Aarhus

Forstander til nyt friplejehjem i Gellerup

Danske Diakonhjem søger en dygtig forstander med hjerte på rette sted samt kvalifikationer og lyst til, på et tydeligt værdigrundlag, at stå i spidsen for opstart og drift af et helt nyt friplejehjem. Gellerup Friplejehjem er en del af Danske Diakonhjem, der med udgangspunkt i det kristne livs- og menneskesyn yder pleje og omsorg.

Tetra Pak Processing Systems A/S
Aarhus Se rejsetid

Mechanical Engineer

We are looking for a Mechanical engineer at Tetra Pak Ice Cream Solutions - the world’s leading supplier of equipment and production lines for the ice cream industry - with solid competencies or strong interest in mechanical systems as well as solid competencies in mechanical engineering.

Tetra Pak Processing Systems A/S
Aarhus Se rejsetid

Manager Commercial

We are looking for a Commercial Manager, who will ensure sustainable and profitable growth of our Ice Cream Business Stream. In this role, you will manage 12 direct reports responsible for end-to-end project sales of highly complex ice-cream solutions.

Säljpoolen søger for Fristads
København

Trade Marketing Manager

Fristads og Kansas er formet af høje forventninger. Forventninger til kvalitet, til komfort og til, at arbejdstøj kan produceres grønnere. Vi laver arbejdstøj til hverdagens helte, og har et bredt sortiment inden for byggeri og anlæg, industri, høj synlighed og service.

FOMO
Svendborg Se rejsetid

Erfaren og professional leder til in- og outbound team til FOMO forsikringsformidling

Vi sælger og servicerer kunder inden for privat og erhverv på hele Fyn. Vi samarbejder med Tryg Forsikring A/S og indtegner forsikringerne i Tryg. Dine arbejdsområder og opgaver omfatter blandt andet personaleledelse af to teams samt at skabe vækst, fastholdelse og videreudvikle de økonomiske resultater i afdelingen.

Kerteminde Kommune

Kommunaldirektør

Kerteminde Kommune er på udkig efter en ny kommunaldirektør. Hvis du er en erfaren og udviklingsorienteret topleder med indgående kendskab til det kommunale maskinrum og har et skarpt blik på kommunal økonomi, så se med her!

Polar Seafood Esbjerg A/S

Vil du være laboratorieleder i en international seafood-virksomhed?

Da vores nuværende laboratorieleder går på pension primo 2023, søger vi en ny leder, der kan overtage ansvaret for vores laboratorie. Har du erfaring inden for laboratoriearbejde og med personaleledelse? Er du struktureret og har gennemslagskraft? Så er det måske dig, vi leder efter!

Egil Rasmussen Horsens a/s

Ambitiøs og erfaren serviceleder til dynamisk tømrervirksomhed i Horsens

Du vil få ansvaret for den daglige drift af afdelingen, som lige nu råder over tre servicetømrere. Dine ansvarsområder vil i udgangspunktet være beregning af priser, tilbudsafgivelse, styring af fag- og hovedentrepriser, styring af underentreprenører og af egne tømrere samt kunde- og bygherrerådgivning.

Ocean Team Scandinavia A/S
Esbjerg Se rejsetid

Area Manager for en vækstende Wells and Sub Sea-afdeling

Ocean Team Scandinavia’s nye leder i Wells har til opgave at administrere en portefølje af virksomhedens vigtigste kunder og implementere individuelt tilpassede forretningsstrategier for disse kunder. Du bliver bl.a. ansvarlig for gennemførelse og projektstyring af afdelingens solgte ydelser indtil projektets sidste fakturering.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
Glostrup Se rejsetid

Leder, Bøger & Manuskripter

Har du stor bibliofil viden og indsigt samt en kommerciel og kundemindet forståelse og indstilling? Trives du med frihed til selv at kunne påvirke og udvikle dit forretningsområde? Drømmer du om at arbejde i en spændende og global organisation? Så byd ind på stillingen som leder af vores forretningsområde Bøger & Manuskripter!

SP Medical A/S
Karise Se rejsetid

Teknisk projektleder indenfor sprøjtestøbning

Vi søger en teknisk projektleder til udvikling af virksomhedens produktionsudstyr og processer i Karise. Du vil indgå i teams med kunder, projektledere, koordinatorer, specialister og operatører.

Stenløse Private Skovbørnehave

Leder

Vi søger dig, der både er naturnørd og har lyst til at lede vores lille perle af en skovbørnehave. Dig som har lyst til at skabe rammerne for, at vi fortsat kan give børnene de bedste rammer for en god barndom. Vi er en lille privat skovbørnehave med base i Egedal Kommune, der hver dag kører på eventyr i skov og strand i vores bus Rumle.

EUMETSAT
Darmstadt, Germany Se rejsetid

Contracts Officer (based in Germany)

The Contracts Division are seeking an experienced Contacts Officer for a senior position within their interdisciplinary team.

VKCONSULTING søger for SH Group A/S i Munkebo

Electrical Project Manager

Som Electrical Project Manager bliver du en del af teamet hos SH Group A/S Lindø og en nøgleperson i elafdelingen. Planlægning og koordinering vil være en stor del af din arbejdsdag, men du skal også forvente, at en del af arbejdstiden er hands-on, hvor du er operativ og ude, hvor tingene sker.

ENKOTEC
Skanderborg Se rejsetid

Projektleder til cloudløsninger baseret på maskindata

Bliver du motiveret af at arbejde med projektstyring og cloudbaseret-datakobling af maskiner? Brænder du for at kommunikere med kunder og at samarbejde på tværs af afdelinger? Så er du sikkert den nye kollega, som vi mangler i vores salgs- og serviceteam.

Smartlift A/S
Nykøbing Mors Se rejsetid

Operationel CFO – dit næste skridt?

Vi leder efter en fagligt kompetent økonomiprofil med indsigt i IT og digitalisering, og som har lyst til at udvikle sig ledelsesmæssigt og successivt påtage sig et større ansvar, som en del af virksomhedens udvikling i et tæt makkerskab med vores CEO.

Ticketmaster Danmark
Frederiksberg Se rejsetid

Salgschef

Vi søger en salgschef med røv i bukserne og live-events i årerne. Du skal lede og udvikle vores stærke salgsteam, indgå i et tæt samspil med vores regionale salgsgruppe og deltage aktivt i ledergruppen i Danmark.