537 job matcher din søgning 537 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Systematic A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior People & Culture Business Partner

Keen to work with, advise, challenge and support our managers working with the People & Culture agenda to inspire and develop our business? As a Business Partner, you will act as a key sounding board for the managers and the organisation you support on anything related to People & Culture.

Systematic A/S

Project Manager, Copenhagen

Are you looking for a role where you can apply your solid project management skills and people management experience? Your overall responsibility will be to project manage deliveries between the Defence Services delivery team, the customer, and our in-house software development teams.

Mondelez Danmark ApS

Senior Salgskonsulent - Nordjylland

You support sourcing for spend categories-including sourcing execution and stakeholder management-to maximize the total value of ownership for the organization. You also work closely with local business and global spend category teams to ensure best practice sharing and driving value for the organization.

Topdanmark Forsikring
Ballerup Se rejsetid

Head of Infrastructure Services

Vil du have nøglerolle med ansvar for det maskinrum, der er koncernens fundament? Har du solid erfaring med infrastruktur og ledelse af teknikere med højt fagligt niveau, så har du det helt rigtige fundament for dette lidt mere end almindeligt spændende job.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Senior Manager til teknisk afdeling der sætter strøm til den grønne omstilling

Motiveres du af at lede en højt specialiseret og engageret afdeling i forandring, hvor du kan bruge din forståelse for både teknik og mennesker? I stillingen kan du se frem til at arbejde med spændende faglige og ledelsesmæssige emner i en virksomhed i vækst.

AALUND Nordic A/S

Projektleder med markedsanalyse-erfaring søges til Aalund Aarhus – fuldtid eller deltid

Et alsidigt og spændende job, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer. Arbejdsopgaver på kort sigt bliver projektstyring, projektbriefing af interviewere og coaching og styring af interviewere m.m. Du vil indgå i en kultur, hvor vi passer på hinanden og interesserer os for, at alle befinder sig godt.

Egedal Kommune
Ølstykke Se rejsetid

Afdelingsleder for Byg og Energi

Drives du af personaleledelse og sparring af dygtige projektledere med spændende byggeporteføljer? Trives du med en arbejdshverdag, som har udvikling, samarbejde, og fælles faglighed som omdrejningspunkt? Din hovedopgave er at være med til at sætte den strategiske retning for centerets udvikling ved at lede og fordele afdelingens opgavevaretagelse.

Air Liquide Danmark A/S
Engesvang Se rejsetid

Stock- and Transport Coordinator

Holder du af at have mange bolde i luften i en travl hverdag, hvor du har en central rolle for at tingene lykkes? Er du udpræget teamplayer med sans for detaljen?

Nu er vores team af Stock & Transport Coordinatorer på udkig efter en ny kollega til vores site i Pårup.

EnviDan A/S
Silkeborg Se rejsetid

Projektchef til fjernvarme i miljøvirksomhed

Har du et indgående kendskab til fjernvarme? Vil du være en del af en virksomhed, som er kendt for rådgivning, optimering, etablering og servicering af energianlæg af højeste kvalitet? Da stillingen er nyoprettet, får du god mulighed for at skabe dit eget job. Vi har masser af opgaver, som du får mulighed for at kaste dig over og påvirke.

Nexel A/S
Virum Se rejsetid

Projektleder – detailprojektering og entreprisestyring af 10/0,4 kV-projekter

Vil du være med til at skabe forsyningsløsninger, der opfylder fremtidens behov? Du vil skulle stå for detailprojekteringen og entreprisestyring af en forventet projektportefølje på 20-25 projekter i en virksomhed med plads til personlig udvikling – og en afdeling fyldt med gode kolleger, der står klar med faglig sparring.

Høyrup & Clemmensen A/S

Projektleder til Københavns Lufthavne

Vil du gøre en forskel og komme helt tæt på el-projekter i Københavns Lufthavne? I stillingen som projektleder kommer du til at arbejde med alle aspekter inden for projekt- og serviceledelse fra projektplanlægning, kvalitetssikring, økonomi, energioptimering, salg, rådgivning til personalepleje, kundepleje og opfølgning.

airteam a/s
Sønderborg Se rejsetid

Erfaren projektleder til projektstyring af ventilationsentrepriser

Brænder du for selvstændigt at gennemføre projekter? Motiveres du af et alsidigt job, hvor du er involveret i projekterne fra projektering til commissioning? Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Agile people leader – vil du gå all-in på personaleledelse inden for teknologi og innovation?

Hvis personaleledelse med mennesket i fokus har din helt særlige interesse, kan du her være med til at sætte og modne de helt rigtige teams, der skaber fremtidens løsninger inden for den grønne omstilling. Du kan have op til 25 medarbejdere i reference til dig – og det kan være fra meget erfarne til helt nyuddannede.

HumanTrust A/S recruiting on behalf of Juliana Drivhuse
Odense Se rejsetid

Chief Marketing Officer for a family-owned company

Are you passionate about branding, marketing, and product management? The function will be a key role in the leadership team, and you will – in close cooperation with the CEO and other stakeholders – set the direction for the commercial agenda and stimulate consumer demand across brands and markets.

Aalborg Universitet
Aalborg Se rejsetid

Erfaren sekretariatschef søges til Klinisk Institut (2023-224-05533)

Kan du sætte rammen for den videre udvikling af hele det administrative område på et stort institut med mange interessenter og samarbejdspartnere? Grundlæggende opgave er at stå i spidsen for et sekretariat, hvor arbejdsglæde, samarbejde og trivsel omsættes i effektive løsninger og professionel servicering af instituttet og dets samarbejdspartnere.

Odense Kommune
Odense C

Områdechef til myndighed i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen

”Vi hjælper borgerne i job og uddannelse – også ved at give borgere med sociale udfordringer den nødvendige støtte”. Kerneopgaven er defineret – kan du løse den sammen med os? Vi søger en områdechef (N3-chef), der skal varetage ansvaret for myndighedsopgaven for både beskæftigelsesdelen og det specialiserede voksenområde (over 30 år).

Fischer Ejendomme A/S

Byggedirektør

Du får ansvaret for den daglige byggeledelse, kontakt og håndtering af virksomhedens byggesager med vores dygtige team af projektledere som dine markspillere i felten. Sammen med dem skal du sikre fremdrift og styring af byggesagerne herunder forhandle med leverandører og fagentreprenører.

Forbrugerrådet Tænk
København N Se rejsetid

Kommunikations- og medlemschef

Vil du være med til at opfylde vores mål om medlemsvækst, så forbrugernes stemme bliver endnu stærkere? Du står i spidsen for at sikre, at vi har mange og tilfredse medlemmer, og at de får værdi for deres medlemskontingent. Du bliver leder for ca. 24 medarbejdere, der arbejder med kommunikation, markedsføring og medlemsservice.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Vi søger en erfaren People Leader til IT Architecture-område (center)

Som People Leader er din primære opgave at udvikle og motivere dine medarbejdere samt at sikre, at vi som team og område altid har de rigtige ressourcer og færdigheder tilgængelige, så vi som team, område og virksomhed kan levere på vores super vigtige leverancer til Danmarks grønne omstilling.

EUMETSAT
Darmstadt, Germany Se rejsetid

VN 23/41 Space To Ground Engineer

Located in the Systems Team of the LEO Division, the Space to Ground Engineer is responsible for the Radio Frequency (RF) space-to-ground links of satellites of the EUMETSAT Polar System Second Generation (EPS-SG) programme and of the future low earth orbit systems to be developed under the responsibility of the LEO Division.

Mercuri Urval søger for Aalborg Kommune
Aalborg

Plejehjemsleder til Tornhøjhaven

Motiveres du af en krævende ledelsesopgave, hvor du har det overordnede ansvar for, sammen med mange andre gode kræfter, at gøre en stor og nyttig forskel for målgrupper, der er helt afhængige af gode tilbud, der ”spiller” og virker i døgndrift 365-7-24? Så kan dette være din nye udfordring, hvor du over de næste 5-7 år kan udvikle dit lederskab.

RED HORSE
Kaohsiung, Taiwan

Produktions-sitemanager

Er du dygtig tekniker med interesse og flair for operationel ledelse? Du får ansvar for produktionen og fabrikkens daglige drift, herunder køre og lede teams i den daglige produktion; sikre ordrer gennemføres i rette kvalitet og til rette tid; løse eventuelle løbende produktionstekniske udfordringer

Helsingør Kommune
Helsingør Se rejsetid

Leder søges til ejendomsområdet

Vi er i gang med mange spændende projekter, der spænder fra ny svømmehal til grøn omstilling og renovering af gamle værftshaller til kultur og undervisningsformål. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at lede kommunens bygherrefunktion i ejendomme samt at understøtte projektledelsen af en række af kommunens byggeprojekter.

Næstved Lægecenter I/S
Næstved Se rejsetid

Ledende bioanalytiker til laboratorium, 37 timer/uge

Vi har i mange år haft et laboratorium, som dagligt betjener vores patienter. Aktuelt har vi 6 ansatte i laboratoriet. Laboratoriet er en integreret del af vores lægecenter, og der er tæt sagligt samarbejde mellem alle faggrupper. Dine funktioner vil bl.a. være overordnet ledelse af laboratoriet samt daglig praktisk bioanalytikerarbejde.

Genitor ApS søger for Frederiksberg Kommune

Kommunaldirektør

Som topleder i en af landets største kommuner får du på den ene side størrelse, muskler og kapacitet til at være ambitiøs og retningssættende. Samtidig vil du på den anden side på grund af den geografiske tæthed også opleve en nærhed, fællesskabsfølelse og lokal tilknytning, som man normalt ikke ser i en kommune af denne størrelse.