430 job matcher din søgning 430 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 430 resultater.
Erhvervsskolen af 2011 ApS
København

Afdelingsleder til STU-skole

Som leder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses de unges behov. Du skal sikre, at de unge får en rar og rolig skoledag, hvor de via praktik og undervisning gøres klar til at komme videre i uddannelsessystemet eller på arbejdsmarkedet.

Populos søger for INCUBA
Aarhus

Kommunikationschef der skaber synlighed og resultater

INCUBA ønsker at løfte kommunikation, branding, netværk og kundeoplevelser til næste niveau. Stillingen er nyoprettet, og for den rette er der store muligheder for at sætte et afgørende præg på et af Danmarks stærkeste communitys for techvirksomheder, startups og investorer.

Jobindex A/S søger for Ibsen Photonics
Farum

Produktionsleder til vækstområde i kundeorienteret ingeniørvirksomhed

Som produktionsleder bliver du en del af vores spektrometerteam, som arbejder med produktion af avancerede spektrometre. Vi arbejder både med små pilotserier og højvolumenproduktion, og vi blev i 2018 certificeret iht både ISO 9001 og ISO 13485. Teamet består i dag af 3 ingeniører og 10 teknikere/operatører, som refererer til dig.

Silkeborg Kommune

Projektleder med fokus på digitalisering og geodata – er det dig?

Digitalisering- og IT-teamet søger en projektleder, der brænder for udvikling og innovation i den digitale virkelighed, som kan arbejde teambaseret om sine opgaver og forstår samspillet mellem geodata og forretning.

Alucast J B ApS
Lille Skensved

Medarbejdende leder/produktionschef/støbemester til spændende opgaver

Vi er en lille familie, med respekt for hinanden. Vores støberi i Danmark består af 9 produktionsmedarbejdere med mellem 10 og 30 års erfaring. Du bliver daglig leder på fabrikken, hvor du skal lede og fordele arbejdet i støberiet/renseriet samt planlægge produktionen effektivt.

Eventyrsport
Tranbjerg J

Marketingchef

Med både kommunikation og outdoor i blodet. Som en del af ledergruppen, og med reference til CEO, vil du have det samlede ansvar for alt markedsføring af Eventyrsport og RacingDenmark. En stilling i et spændende arbejdsmiljø under i rivende udvikling.

MOLIO Erhvervsdrivende Fond
Herlev

Barselsvikariat – Projektleder i ConTech Lab

Vil du være med til at løfte teknologi og digitalisering i byggebranchen og hermed gøre byggebranchen mere bæredygtig og produktiv? Har du lyst til at deltage i opstarten og udvikle et initiativ, der samler byggebranchen omkring teknologi for at skabe mere værdi? Så er du måske vores nye projektleder i ConTech Lab (Construction Technology).

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn

Afdelingsleder til Nordstjernen Skoleafdeling, Frederikshavn - Genopslag

Har du lyst til at sætte aftryk på skoleledelse anno 2021 på den største skole i Frederikshavn Kommune? Skoledistrikt Øst i Frederikshavn søger pr. 1. januar 2021 en initiativrig afdelingsleder med stærke samarbejdsevner og et anerkendende børnesyn til Nordstjernen Skoleafdeling.

Wonderful Copenhagen

Senior Projektleder til Copenhagen Legacy Lab

Som senior projektleder for Copenhagen Legacy Lab, skal du stå i spidsen for at videreudvikle på pilotprojektet ud fra den viden, erfaringer og de rammer, der er opbygget i det forgangne år i forhold til at sikre at København og Danmark får mest muligt ud af de kongresser vi byder på og vinder til Hovedstadsområdet.

Patent- og Varemærkestyrelsen
Ikast

Sektionschef med fokus på personaleledelse

Vil du gøre en forskel og bidrage til en velfungerende sektion med et højt drive? Har du en stærk ledelsesværktøjskasse med dig, og har du lyst til at motivere og gå foran i en ny omstruktureret sektion? Så har du muligheden for at blive sektionschef i Patent- og Varemærkestyrelsen i Ikast.

MH Elektric A/S
Kvistgaard

Direktør til VVS-afdeling

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet – vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen.

Greve Kommune
Greve

Gruppeleder til Kompetencecenter for demens

Greve Kommune er en foregangskommune indenfor demens. Ambitionerne er høje og opgaven kompleks – fra midlertidige vurderingsstuer til daghjem og (høj)skærmede pladser. Derfor søger Kompetencecenter for demens en ambitiøs og udviklingsorienteret gruppeleder, der samtidig sikrer driften gennem autentisk, nærværende og indsigtsfuld ledelse.

Mountain Top (Denmark) ApS
Frederikssund

Processtærk Logistik- & Planlægningschef

Du får reference til Produktionschefen og bliver en del af ledergruppen i produktionen. Du får et alsidigt job, der byder på mange relationer og samarbejde internt i virksomheden. Du får ledelsesansvar for ca. 10 medarbejdere.

NORSTAT Danmark A/S
København

Erfaren projektleder til markedsundersøgelser og dataindsamling

Er du en dygtig og kundeorienteret projektleder med masser af gåpåmod? Og har du stor erfaring med markedsundersøgelser, Web-surveys og CATI, så er du måske lige præcis den nye projektleder, vi søger til NORSTAT Danmark.

Brinch & Partners søger for Den Sociale Kapitalfond
København

Investment Manager

I stillingen som Investment Manager bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor virksomheder med vækstpotentiale og social ansvarlighed er i fokus. Dine kommende kollegaer har stor erfaring med investeringer, M&A, forretningsudvikling og social ansvarlighed, og succes måles på en to-delt bundlinie.

RTC Transport A/S
Vejle

Afdelingschef

Skal du være vores nye kollega og afdelingschef i Vejle? Vi søger en selvstændig og serviceminded afdelingschef til vores HUB i Vejle. Fra vores HUB i Vejle leveres der møbler og hvidevarer til hele Fyn samt Syd- og Midtjylland. Som Afdelingschef vil du referere til vores driftschef Vest.

Outfit International A/S
Greve

International Sales Director

Vi søger en ambitiøs person med dyb forståelse for salg, højt energiniveau og store ambitioner. International Sales Director skal have forretningsforståelse til at kortlægge en salgsstrategi, være professionel, ambitiøs, resultatorienteret og have flair for både salg, strategi og ledelse.

KLK
Ringe

Afdelingsleder i Økonomi og Løn

Faaborg-Midtfyn Kommune står overfor at skulle ansætte en ny afdelingsleder i Økonomi og Løn. En attraktiv mulighed for dig med stærk økonomisk faglighed, som ønsker spændende opgaver og stor indflydelse i en organisation i udvikling.

Centrum Personale A/S søger for kunde
København

Sagsbehandler til erhvervs- og produktansvarsskader

Ligger dit interessefelt inden for erstatning- og forsikringsret? Vil du gerne bidrage med din juridiske viden til en ansvarsskadeafdeling i en international virksomhed? Trives du i et forretningsorienteret og socialt arbejdsmiljø? Så er denne stilling interessant for dig.

CAD Kompagniet A/S
København

Entrepriseleder

Er du til spændende boligprojekter og vil du med din entrepriseleder erfaring indgå og styrke vores organisation? Som entrepriseleder får du ansvaret for at opstarte og lede byggeprocessen og i tæt dialog med entreprisechef styre og holde tilsyn med den eller de byggepladser du får tildelt.

Maersk Drilling A/S
Lyngby

Head of Governance, Risk and Control

Would you like to lead a team responsible for shaping and promoting an agenda of compliant and ethical behaviour in a global organisation? As rooted in our core values, Maersk Drilling is committed to being a good corporate citizen and to report objectively around the results of our activities.

IMO Denmark ApS
Tilst

Daglig leder

Vi søger en daglig leder til vores nye vaskehal ved Bilka i Tilst. Du bliver siddende i bilen, der er bemandet forvask, gratis støvsugere, og vi kan vaske op til 100 biler i timen. Så har du motivationen til at lede og udvikle Danmarks bedste bilvask i Tilst, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Glostrup

Projektleder

Er du klar til at sikre økonomi, tidsplan og kvalitet på vores projekter i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så får du her muligheden for at vise, hvad du kan, i en central projektlederstilling, der byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig udvikling.

Maxplay ApS

Kørende projektleder til salg af lege-og sportspladser i København

Vi har fået vokseværk hos Maxplay, og vi mangler en ganske særlig kollega til at styre branchens mest konkurrencepræget distrikt i København. Tager du udfordringen op? Du skal sælge og udvikle fremtidens udemiljøer i form af legepladser og sportspladser i København.

DEDIKATION ApS søger for kunde
København

Customer Success Manager

Begeistert dich der tägliche Kundenkontakt? Kennst du die Bedürfnisse der Kunden oder noch besser – bist du diesen immer einen Schritt voraus? Und möchtest du ein europäisches Scaleup Unternehmen repräsentieren?