569 jobannoncer

Din søgning

Alle annoncer

Filtrér din søgning

Kategori

569 jobannoncer

THISTED KOMMUNE
Thisted Se rejsetid

Sekretariatschef til ledelsessekretariat

Er dit næste skridt i arbejdslivet en stilling som sekretariatschef for ledelsessekretariatet? Så får du her en central placeret stilling med stor indflydelse på kommunens topledelse – helt tæt på borgmester og kommunaldirektør samt det politiske arbejde i kommunalbestyrelsen og det politiske udvalgsarbejde.

Ege Carpets A/S
Herning Se rejsetid

Customer Experience Manager Technical Design

Til at styrke og udbygge vores strategiske ambitioner og bringe Teknisk Design mere i spil søger vi nu en Team Manager for vores Tekniske Design Team i Danmark og vores udenlandske datterselskaber. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a at danne et ”one team” og sikre løbende udvikling af teamet samt udføre tekniske beregninger på lige fod med teamet.

Johnson Controls
Hornslet Se rejsetid

Servicetekniker med PLC-kendskab

Er du vores nye problemløser? Har du interesse for PLC/SCADA-programmering og kunne du tænke dig en varierende arbejdsdag ude hos vores kunder? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

Sales Engineer

As our new Sales Engineer, you will be responsible for offering sales support to our internal customers and partners. You will become the point of contact for your customers, and you will develop and maintain relations with several stakeholders, including your customers, partners, and our factory.

Johnson Controls
Højbjerg, Hornslet Se rejsetid

PLC Programmør

I rollen som PLC programmør vil du være ansvarlig for at designe, udvikle og implementere programmer, der styrer driften af vores PLC-systemer i forbindelse med automatiseringen af industrielle køle-og varmepumpeanlæg. Som PLC-programmør er du en central figur i at sikre en optimal drift og kontrol af anlægget.

Johnson Controls
Højbjerg, Hornslet Se rejsetid

Technical Sales Engineer

Du kommer til proaktivt at drive salg af industrielle køle- og varmepumpe projekter i Jylland og på Fyn. Hos os får du muligheden for at blive en del af et dedikeret team af eksperter og en organisation med en bred produktportefølje, der sætter os i stand til at levere skræddersyede løsninger efter vores kunders behov.

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

Sales and Project Manager

You will be responsible for project management support to our customers and partners, internal as external. You will become the point of contact for your customers during execution of projects, and you will develop and maintain relations with several stakeholders, including your customers, partners, and our factory.

Rådet for Sikker Trafik
København Ø Se rejsetid

Administrerende direktør

Du kommer til at stå i spidsen for en velfungerende organisation med kompetente, engagerede og dygtige medarbejdere. Du vil bl.a. få ansvaret for at realisere og udvikle Rådets overordnede strategi gennem en effektiv og visionær implementering, løbende opfølgning og værdiskabende samarbejde med Forretningsudvalget og det samlede Råd.

Bülowsvej – for børn og familier
Frederiksberg C Se rejsetid

Fagligt stærk/inspirerende afdelingsleder til Familietilbuddets ambulante behandlingsindsatser

Du får ansvaret for to teams bestående af hver fire medarbejdere samt det overordnede ansvar for at sikre effektfulde forløb fra start til slut, gennem faglig sparring/supervision, deltagelse i opstartsmøder og netværksmøder efter behov, co-terapeut på særligt komplekse forløb og kvalitetssikring af behandlingsplaner og statusnotater.

Professionshøjskolen UCN
Aalborg Ø Se rejsetid

Direktør for Velfærd

Har du lyst til at blive en del af UCN’s stærke samarbejdskultur som et sted, hvor man sætter studerende, kurister, ansatte, institutionen og hele Nordjyllands udvikling i højsædet? Der er tale om en særdeles attraktiv direktørstilling, hvor du får mulighed for at sætte et betydeligt præg på de kommende års samfundsudvikling i Nordjylland.

Alternativet
København K Se rejsetid

Kommunikations- og pressechef med sans for strategi og ledelse

Vil du sætte dit aftryk på vores dagsordner? Kan du udstikke retningen for vores samlede kommunikation? Så er du måske Alternativets nye kommunikations- og pressechef. Du får det overordnede ansvar for strategisk kommunikation og pressehåndtering i et team med 5 engagerede og dygtige medarbejdere og studentermedhjælpere.

Linden
København N Se rejsetid

Afdelingslederstilling i en selvejende institution

Vi søger en ambitiøs og engageret afdelingsleder til vores integrerede daginstitution, med primær placering i børnehaven. Ledelsestiden er fordelt med både ledelsestimer og børnetimer, ca. 5-7 timer ledelsestid. Du vil have stor indflydelse på udviklingen af institutionen og mulighed for at sætte dit præg på vores pædagogiske arbejde.

Hans Følsgaard A/S
Køge Se rejsetid

Koncernregnskabschef med stærke faglige værdier

Med reference til firmaets CFO indgår du som koncernregnskabschef i ledergruppen indenfor Finance & IT med ansvaret for virksomhedens regnskabsafdeling bestående af 5 medarbejdere. Du sikrer den fortsatte videreudvikling af afdelingen og medarbejderne i et velfungerende og motiveret finance-team.

ZwickRoell GmbH & Co. KG
Odense, Kolding, Vejle

Servicetekniker til marken/Field Service Technician

As a field service technician for Denmark at ZwickRoell, you are a representative of our company and play a decisive role in customer satisfaction. With your technical expertise and your passion for providing excellent service, you will contribute directly to the success and further development of our company.

Komponent søger for Fredericia Kommune
Fredericia Se rejsetid

Chef for Familie og sundhedsfremme

Fredericia Kommune søger en chef, som vil være med til at sikre styrkede muligheder i livet og bedre livskvalitet for kommunens børn, unge og familier. Stillingen er ideel for den kommunale chef eller leder, som har god erfaring med ledelse af, og igennem, ledere og som kender til det kommunale specialiserede socialområde og børnesundhedsområdet.

Greve Kommune
Greve Se rejsetid

Indskolingsleder til Arenaskolen den 1. august

Du bliver en stor del af både SFO og skolens daglige drift og dine opgaver vil primært være aat have overordnet ansvar for drift og personaleledelse i vores SFO samt at være medansvarlig for skolens ressourcecenter. Vi tilbyder en dagligdag med særlig fokus på trivsel for både børn og voksne.

Gladsaxe Kommune
Søborg Se rejsetid

Stabschef til ny, stor og alsidig stab

Vi søger en stabschef til Børne- og Kulturforvaltningen. Du er god til forandringsledelse og til at skabe synergier mellem stabsfunktioner – til gavn for borgerne og for organisationen. Du må gerne have erfaring med ledelse af ledere og med at udvikle det lederteam, du står i spidsen for.

Bofællesskabet Granlunden
Guldborg Se rejsetid

Dedikeret leder til Bofællesskabet Granlunden

Granlunden er beliggende i naturskønne omgivelser i Guldborg på Lolland og er et privat §§107/108 botilbud med plads til 7 beboere. Dit ansvarsområde vil bl.a. være daglig ledelse af bofællesskabet, personaleledelse og personaleudvikling. Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et inspirerende miljø med stor arbejdsglæde.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Afdelingsleder – bidrag til at sikre balancering af fremtidens elsystem

Vil du være med til at skabe innovative løsninger, der balancerer elsystemet og sikrer en stabil og grøn elforsyning i Danmark? Har du erfaring med at lede et team af højt kvalificerede medarbejdere? Og vil du have en hverdag i en afdeling med stort fokus på fleksibilitet, hjemmearbejde og den grønne omstilling?

Johnson Controls
Mölndal, Sverige

Teknisk Innesäljare

Vi har nu en spännande möjlighet för dig att bli en del av vårt team inom Specialsläck. Ditt huvudansvar blir att driva försäljningen till beställningsprocessen av våra produkter inom Special Hazard. Du kommer att både skapa och följa upp offerter, kalkyler och förfrågningar för att effektivt säkerställa att produkterna levereras till kundnöjdhet.

DEDIKATION ApS søger for Aasted
Farum Se rejsetid

Manager - Aasted

Er du en leder, der trives i komplekse projekter, hvor samarbejde og menneskelig forståelse er nøglen til succes? Du får en central rolle i projektafdelingen, der omfatter 17 dygtige projektledere, og her vil din evne til at skabe relationer og sætte det rigtige team både fagligt og personligt blive afgørende for projekternes gennemførelse.

Systematic A/S

Head of software development team in Aarhus

This is your unique opportunity to spearhead the establishment of and head a team of Software Developers and Architects within our existing Defence Services organisation. In this role, you will drive growth and employ your leadership skills to effectively collaborate with stakeholders within an agile and high-tech environment.

Cruit Consult ApS søger for DSE Test Solution A/S
Horsens Se rejsetid

Chief Operating Officer

Er du motiveret for en nyoprettet stilling som COO i en teknologivirksomhed i vækst? Trives du i rollen med flere ansvarsområder med direkte reference til CEO? Og er du parat til ansvaret for planlægning, implementering og forankring af forretningsunderstøttende IT-systemer?

Kriminalforsorgen
København K Se rejsetid

Direktør for It og digitalisering

Vil du være med til at modernisere it-porteføljen på en af Danmarks største statslige arbejdspladser, og brænder du for forretningsnært it, der skaber værdi for medarbejdere og ledere? Du vil stå du i spidsen for en digital transformation, hvor du skal sikre en fortsat stærk og forretningsvendt it-organisation.

Kriminalforsorgen
København K Se rejsetid

Kriminalforsorgen søger en chef med ansvar for Facility Management, vedligeholdelse og ejendomsadministration

For at styrke varetagelsen af kriminalforsorgens opgave med byggeri af nye fængsler samt drift og vedligehold af de eksisterende bygninger er der oprettet et nyt center for ejendomme. Her får du som ny chef i centeret ansvaret for ejendomsadministration og økonomi, Facility management, styring og planlægning af vedligehold og porteføljestyring.