COVID-19: Vi er her for dig

Selvom intet lige nu er, som det plejer at være i Danmark, er alting alligevel, som det plejer i vores samarbejde.

Vi er her for dig

Har du spørgsmål eller brug for sparring til tiden lige nu, så tag fat i din kontakt hos StepStone. Der er stadig mange vigtige processer igang rundt omkring i landet, og vi har naturligvis fingeren på pulsen, når det kommer til tips og gode råd til lederannoncering og employer branding. Både under krisen – og ikke mindst på vej ud af den igen. Sammen spiller vi hinanden stærke.

Lederne holder øje

Der har naturligvis været et klart fald i besøgende på StepStone set over hele marts måned i år i forhold til sidste år. Dog ligger de gennemsnitlige klik på jobannoncerne stabilt. Så kandidaterne er stadig interesserede – det er bestemt positivt.

Vi venter spændt - og står klar

Nu hvor landet skal åbne gradvist, er vi lige så spændte som dig på, hvornår vi alle igen frit kan færdes og mødes. Der er mange aspekter og detaljer i rekrutteringsarbejdet, som skal holdes i kog, så man ikke mister terræn – vi står klar til at hjælpe dig helt i mål.

Derfor vil vi også melde ud, hvis der skulle komme justeringer i nærmeste fremtid.

Forbered dig, mens du venter

Mens du venter på, at alting bliver mere, som det plejer, kan du orientere dig i vores løsninger inden for lederannoncering, international rekruttering og Employer Branding. Du kan også tage fat i din kontaktperson, så er vi på opgaven.