Jobannoncering og rekruttering

Lederkandidaterne er svære at få i tale og sidder ofte i et godt job. Derfor er det vigtigt, at du får din stilling bredt ud – selv til dem, der ikke ved, at du søger en ny leder. Lederpakken er din mulighed for at få dén eksponering.

Vi er også specialister i internationale rekrutteringer, uanset hvor i verden du har brug for nye medarbejdere. Vi samarbejder nemlig med de største jobportaler i 140 lande og kan hjælpe dig, når du oplever udfordringer med at besætte din ledige stilling – om det er til kontorer i Danmark eller udlandet.

Lederpakke

Nå ud til mange tusinde lederprofiler med den ultimative Lederpakke. Pakken inkluderer CV-match samt genindrykningsgaranti.

Lederpakke Basis

Nå bredt ud til tusindvis af ledere allerede i jobannonceringen med StepStone og Jobindex. Pakken er uden CV-match samt genindrykningsgaranti.

International rekruttering

StepStone er specialister i internationale rekrutteringer, uanset hvor i verden, du har brug for nye medarbejdere. Annoncér i 140 lande med hjælp fra os.

Tilvalgsprodukter

I nogle tilfælde skal der lidt ekstra til for at få de rigtige ansøgere. Se vores udvalg af tilvalgsprodukter og få inspiration til yderligere Employer Branding.

FAQ

Hvis det er første gang du skal bruge os, så sidder du helt sikkert med en masse spørgsmål. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

Prisliste

Her får du vores prisliste, som giver dig et overblik over alle vores priser ét sted. Hvis du vil have et konkret tilbud ud fra dit behov, så tag direkte kontakt til os.