Job som driftsleder

En driftsleder er vigtig for enhver produktionsvirksomhed, da det er denne, der er omdrejningspunktet for selve driften. Driftslederen skal altså have indgående indsigt i både driften og medarbejderne - både når det kommer til det tekniske og det administrative.

Din baggrund

Der findes utallige virksomheder, hvor du kan få en stilling som driftsleder - både inden for det offentlige og det private. Det betyder, at du har mulighed for at gøre karriere i den branche, du har uddannet dig inden for eller interesserer dig for, men da du får en lederstilling, vil det oftest være en fordel hvis du har en uddannelse indenfor ledelse.

Arbejdsopgaver

Som driftsleder er du både ansvarlig for den daglige drift i din afdeling samt at informationen til driftschefen og administrationen er tilstrækkelig. Du er leder for de medarbejdere i virksomheden, der arbejder med driften, hvorfor du også besidder et job, hvor du skal motivere og lede andre.

Løn og fremtidsmuligheder

Din løn som driftsleder vil variere efter erfaring, uddannelsesniveau samt om du gør karriere i det offentlige eller private erhverv. Da det er et karrierejob vægtes erfaring højt, hvorfor du kan forvente en højere løn, når et job søges, hvis du har tilegnet dig erfaring fra andre virksomheder. Det betyder, at lønniveauet kan svinge mellem 25.000 kr. og 45.000 kr. Kilde: lonstatistik.dk.

På stepstone.dk kan du oprette en Jobagent og modtage mails om relevante, ledige job inden for markedsføring i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuel kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.