Job som funktionsleder

Har du lyst til at lede? Lyst til at gøre en mærkbar forskel, inden for netop dit område? Så er det måske et job som funktionsleder du skal søge. Som funktionsleder får du mulighed for at indgå i faglig sparring, ligesom du får mulighed for at gøre brug af dine strategiske og analytiske kompetencer i forhold til udvikling af organisationen.

Arbejdsopgaver

Som funktionsleder har du ofte ansvar for, at den daglige drift går som den skal. Det er dit job at tilrettelægge aktiviteterne på en sådan måde, at virksomhedens udstukne krav kan overholdes, mens medarbejderne samtidig trives. Du har mange gange til opgave at koordinere og tilrettelægge personalets arbejdsopgaver, og på den måde får du chance for at optimere den måde hvorpå arbejdspladsen fungerer fra dag til dag. Jobbet giver dig derfor mulighed for at arbejde med personaleledelse og ressourcefordeling- og optimering, hvilket betyder at du får til ansvar at vurdere og sikre, at der er sammenhæng mellem personalets kompetencer og opgaver.

Din baggrund

Funktionsledelse er en jobtype, hvor der er gode muligheder for at gøre karriere både med en sundheds- eller socialfaglig baggrund, en naturvidenskabelig, teknisk eller humanistisk uddannelse. Det er tilfældet, fordi et utal af forskellige virksomheder, har brug for netop denne funktion, for at deres daglige drift går som den skal.

Fælles for stillingerne som funktionsleder er, at de gerne skal udfyldes af en som har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Netop dette er vigtigt, fordi positionen indebærer at udvikle, inspirere og motivere medarbejderne, at supervise effektivt og coache hvor nødvendigt. Mange gange er det en fordel, hvis du har erfaring med enten ledelse, driftsplanlægning eller styring, men det vigtigste er, at du har lyst til at lede og at du har en empatisk tilgang til dine medarbejdere.

Karriere- og lønmuligheder

Langt de fleste virksomheder har brug for netop denne type lederstilling , og karrieremulighederne er derfor næsten uendelige. I denne funktion får du en unik mulighed, for at udvikle dine evner som leder. Du lærer gennem praktisk erfaring hvordan man sikrer det bedste mulige arbejdsmiljø og får råderum til at skabe en reel forskel på din valgte arbejdsplads.

På stepstone.dk kan du oprette en Jobagent og modtage mails om relevante, ledige job inden for funktionsleder i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuel kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.