Job som Business Partner

Som Business Partner er du medejer og er derfor – sammen med resten af organisationen – ansvarlig for, at virksomheden når sine mål. Du bliver en vigtig del af organisationen, hvorfor du skal forstå virksomhedens mission og vision samtidig med, at du kommer med nye friske øjne og derfor bidrager med nye input.

Din baggrund

Din uddannelsesbaggrund afhænger af, hvilken branche du ønsker at gøre karriere indenfor. Derudover har erfaring stor betydning, da du bliver medejer af en forretning, hvor du bliver bedømt på dine færdigheder inden for organisationens ansvarsområder.

Arbejdsopgaver

Da man kan blive Business Partner i alle former for virksomheder og brancher, er det svært at definere de egentlige arbejdsopgaver, da disse afhænger af hvilken type virksomhed, du søger job i. Men eftersom du bliver medejer af en virksomhed og dermed leder, er du – i samarbejde med virksomheden – ansvarlig for de medarbejdere, der er i organisationen.

Job som Business Partner?

På stepstone.dk kan du oprette en Jobagent og modtage mails om relevante, ledige job i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuel kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.