Job som Capture Manager

En stilling som Capture Manager er en chefstilling med ansvar for at finde nye rentable forretningsmuligheder for din virksomhed. Her skal du kunne udvikle en strategi og kundeløsning, som i sidste ende tilgodeser både dine kunder og din virksomhed.

Din baggrund

Rollen som Capture Manager varetages ofte af marketingdirektører eller salgschefer med mange års erfaring i tilbudsgivning. Du har desuden et solidt kendskab til virksomhedens marked og en relevant uddannelse som fx en bachelor i virksomhedsledelse, kommunikation eller økonomi.

Arbejdsopgaver

En Capture Manager er et karrierejob med mange arbejdsopgaver og et stort ansvar. De typiske opgaver er tilbudsgivning, konkurrentanalyser, beregning af risikovurderinger og andre lignende ansvarsområder. En Capture Manager er desuden også oftest en lederstilling, så du er leder for dit eget team af medarbejdere.

Fremtidsmuligheder

Der er ikke mange ledige job som Capture Manager, men der er flere lignende ledige stillinger, både private og offentlige, som er en tilsvarende mulighed. Hvis du fx søger job som Business Development Manager, kan du således også starte din karriere som Capture Manager dér.

Job som Capture Manager?

Leder du efter et job som Capture Manager, kan du oprette en Jobagent på stepstone.dk og modtage mails om relevante, ledige job i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuelt kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.