Job som Consulting Manager

En Consulting Manager er en ekstern medarbejder, som en virksomhed hyrer for at hjælpe dem med en given opgave. En Consulting Manager kan således tilbyde en særlig viden, som kan være af stor værdi for en virksomhed.

Din baggrund

Du behøver ikke en særlig uddannelse for at blive ansat som Consulting Manager. Det vigtigste er, at du har erfaring med noget – og at du kan videreformidle din viden. Dog er mange virksomheder for tiden interesserede i konsulenter som har studeret forandringsledelse, forretningsoptimering, marketingstrategi og tilsvarende.

Arbejdsopgaver

En Consulting Manager er en lederstilling med stor alsidighed. Du kan arbejde med det, du brænder for, i det miljø du foretrækker. Arbejdsopgaverne er helt afhængige af, hvad virksomheden ønsker, at du skal hjælpe dem med.

Job som Consulting Manager?

Leder du efter et job som Consulting Manager, kan du oprette en Jobagent på stepstone.dk og modtage mails om relevante, ledige job i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuelt kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.