Job som Contract Manager

Som Contract Manager er du leder og har derfor ofte hovedansvaret for indkøb og efterfølgende kontraktstyring i forhold til leverandører, herunder håndteringen af udbud og kontrakter i forbindelse med aftaleindgåelse samt efterfølgende opfølgning og genforhandling.

Din baggrund

Du har gerne en kandidatuddannelse som eksempelvis cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.merc. (indkøb). I en lederstilling som denne skal du have nogle års erfaring fra en lignende stilling og derigennem også have opnået erfaring med både medarbejdere og økonomi.

Arbejdsopgaver

En Contract Manager er et lederjob, hvor du bistår en virksomhed ved indkøb. Du skal facilitere indkøb, herunder håndteringen af udbud og kontrakter i forbindelse med aftaleindgåelse samt efterfølgende opfølgning og genforhandling.

Fremtidsmuligheder

Hvis du ønsker en karriere som Contract Manager, er der efterhånden god mulighed for at finde ledige stillinger, idet titlen ses oftere og oftere i danske virksomheder. Det er også en mulighed at finde job som Contract Manager i en konsulentvirksomhed.

Job som Contract Manager?

Leder du efter et job som Contract Manager, kan du oprette en Jobagent på stepstone.dk og modtage mails om relevante, ledige job i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuelt kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.