Job som Development Manager

En stilling som Development Manager er en chefstilling, hvor du har et ansvar for at udvikle din virksomhed. Typisk har firmaet en målsætning de vil opnå, og en Development Manager spiller en stor rolle i disse projekter ved at udvikle den rette strategi og løsning for at nå dertil.

Din baggrund

Det er meget forskelligt hvilken baggrund man skal have, når man vil søge job som Development Manager. Det afhænger i høj grad af virksomheden og hvilket område, du ønsker at være udviklingschef for. Har du eksempelvis erfaring med marketing er det en fordel, at du søger job som Marketing Development Manager.

Arbejdsopgaver

En Development Manage er et karrierejob med stor selvstændighed. Du skal kunne forudse tendenser inden for dit arbejdsområde og derved sørge for, at virksomheden hele tiden er på forkant med udviklingen. En Development Manager er oftest en lederstilling, sådan at du bliver leder for din egen organisation af medarbejdere.

Job som Development Manager?

Der er god mulighed for at få en karriere som Development Manager i fremtiden, da flere og flere virksomheder har indset vigtigheden i hele tiden at videreudvikle sig. Leder du efter et job som development manager kan du oprette en Jobagent på stepstone.dk og modtage mails om relevante, ledige stillinger inden for salgsverdenen i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuelt kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.