Job som General Manager

Med en karriere som General Manager sidder du i en lederstilling med ansvar for samtlige områder i virksomheden. Det er din opgave at have det samlede overblik over alle afdelinger, medarbejdere og den daglige drift.

I mindre virksomheder er en General Manager ofte den administrerende direktør. Titlen bruges dog også ofte i hotelbranchen, hvor du har ansvaret for hotellets overordnede drift.

Din baggrund

Det foretrækkes som regel, at du har en bachelor eller master i forretningsadministration eller ledelse. De fleste General Managers har desuden erfaring med det område, som de er leder for. Er du eksempelvis interesseret i en stilling som General Manager i en virksomhed, der producerer værktøj, er det en fordel, at du har en uddannelse som fx håndværker eller værkstøjsmager.

Arbejdsopgaver

En General Manager er et karrierejob med mange arbejdsopgaver, herunder udvikling af strategier, uddelegering af opgaver, koordinering, organisering og personaleledelse. Det er desuden din opgave at tage beslutninger, som vil gavne virksomhedens økonomiske udvikling.

Fremtidsmuligheder

Hvis du generelt søger job som leder, har du god mulighed for at finde et job. Herfra kan du arbejde dig op til stillingen som General Manager eller søge ledige stillinger i tilsvarende virksomheder.

Job som General Manager?

Leder du efter et job som General Manager, kan du oprette en Jobagent på stepstone.dk og modtage mails om relevante, ledige job i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuelt kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.