Job som HR Manager

Human Resource Management (HRM) er en disciplin indenfor ledelse og kan på dansk oversættes til personaleadministration. Human Resource ønsker at integrere hver enkelt medarbejders behov og personlige ressourcer i arbejdet. Ofte forbinder man ting som medarbejderudviklingssamtaler (MUS), personlighedstest og tilfredshedsundersøgelser med et HR-job.

Baggrund

For at gøre karriere indenfor HR skal du have taget en kandidatuddannelse inden for Human Ressource Management (HRM). Du kan enten tage en cand.mer.HRM eller en cand.soc.HRM. Under denne form for uddannelse lærer du at analysere samspillet mellem personer, arbejdsopgaver, job og ledelse i en organisatorisk kontekst i arbejdet med at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere i en virksomhed eller organisation. For at blive optaget på kandidatuddannelsen inden for Human Ressource Management skal du have en relevant bacheloruddannelse.

En HR-uddannelse er en kombination af strategisk og erhvervsøkonomisk praksis med fokus på samspillet mellem den overordnede organisatoriske strategi og HR-strategien i en virksomhed.

I løbet af uddannelsen vil du få undervisning i strategisk HRM, Human Ressource Development, belønningsledelse, politik, økonomi og kultur samt organisation og arbejdsmarked.

Arbejdsopgaver

Som HR-medarbejder vil du bl.a. kunne få job som HR-konsulent i både private virksomheder og inden for det offentlige. Du kommer inden for fagområdet Human Ressource (HR) overordnet set til at arbejde med det arbejdende menneske og tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere på en arbejdsplads.

Du kommer kort sagt til at arbejde i en HR-afdeling med udvikling og koordinering af personer og job i en virksomhed. Det handler om at anvende en virksomheds menneskelige ressourcer bedst muligt.

Job som HR Manager?

Hvis du søger job som HR Manager, har du mulighed for at oprette en Jobagent på stepstone.dk og modtage mails om relevante, ledige job inden for Human Ressource i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en virksomhed kan finde frem til dig, hvis de har ledige stillinger, som du kunne være kandidat til.