Job som kontaktchef

Alle virksomheder ønsker at skabe en øget omsætning, hvorfor en kontaktchef er betydningsfuld, da denne tager sig af alle former for salg. Det betyder, at man skal have kendskab til det marked, virksomheden arbejder på samt de kunder, virksomheden sælger til.

Din baggrund

Der findes flere muligheder, hvis du ønsker at gøre karriere inden for denne branche, men da det er et job med primære opgaver inden for salg og markedsføring, er det en fordel, hvis du har en uddannelse inden for det, når du søger job. Eftersom du får en chefstilling, vil en uddannelse inden for ledelse være en oplagt mulighed, hvis du ønsker en stilling som kontaktchef.

Arbejdsopgaver

Med et job som kontaktchef kan du forvente forskellige typer arbejdsopgaver, men det vil hovedsagligt vedrøre kundekontakt samt forretnings- og markedsudvikling. Derudover får du en lederstilling, hvor du skal lede og motivere dine medarbejdere.

Job som kontaktchef?

På stepstone.dk kan du oprette en Jobagent og modtage mails om relevante, ledige stillinger inden for ledelse og markedsføring i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuel kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.