Job som kontorchef

Der findes en kontorchef i alverdens virksomheder, hvorfor der både er mulighed for at søge offentlige og private stillinger. Med denne chefstilling fungerer du som torveholder og leder på kontoret samt står for kommunikationen mellem denne afdeling og resten af virksomheden.

Din baggrund

Eftersom der findes utallige forskellige typer af virksomheder, der tilbyder et job som kontorchef, betyder det, at du har mulighed for at gøre karriere inden for den branche, du har uddannet dig i eller interesserer dig for. Dog er det en fordel, hvis du har erfaring inden for ledelse og kommunikation, da du får en lederstilling.

Arbejdsopgaver

Der findes en stilling som kontorchef i mange forskellige virksomheder og brancher, hvorfor arbejdsopgaverne i denne chefstilling varierer bredt. Dit primære ansvar vil være at have overblikket over kontorets opgaver samtidig med, at du skal lede og motivere de medarbejdere, du har under dig.

Job som kontorchef?

På stepstone.dk kan du oprette en Jobagent og modtage mails om relevante, ledige job inden for ledelse i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuel kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.