Job som kvalitetschef

Som kvalitetschef er du ansvarlig for at opretholde, og højne, kvaliteten af din virksomheds produkter eller services. For at gøre karriere som kvalitetschef bør du derfor have en god forståelse af begrebet kvalitet samt et godt øje for detaljer. Jobbet er en chefstilling med ansvar for egne medarbejdere.

Din baggrund

Der lægges ofte vægt på branche- og produktkendskab, når der skal ansættes en kvalitetschef. Desuden forventes det, at du har ledererfaring, evt. en projektlederuddannelse, når du søger en lederstilling.

Arbejdsopgaver

For at sikre kvaliteten i din virksomhed skal du benytte dig af indhentning af dokumentation, analyser og procesforbedrende tiltag. Du skal have erfaring med økonomi, være bekendt med KPI’er og ISO-standarder – og det er dit job at forbedre og optimere samtlige arbejdsprocesser i virksomheden.

Job som kvalitetschef?

Hvis du søger et lederjob som kvalitetschef, kan du oprette en Jobagent på stepstone.dk og modtage mails om relevante, ledige job i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuelt kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.