Job som uddannelseschef

Der findes en uddannelseschef på alle uddannelsessteder, der sidder med ansvaret for hele studieadministrationen. Det betyder, at der er rig mulighed for at gøre karriere inden for denne branche.

Din baggrund

Der findes ikke en specifik uddannelse, der giver dig adgang til jobbet som uddannelseschef. Dog ser mange uddannelsessteder, at du har en relevant videregående uddannelse – evt. inden for vejledning og formidling. Eftersom du får en lederstilling, hvor du er chef for de øvrige medarbejdere, vil en uddannelse inden for ledelse og kommunikation være en fordel, når et job søges.

Arbejdsopgaver

Du får en chefstilling, hvor du bliver en del af ledergruppen og har til ansvar at være i direkte kontakt med uddannelsesdirektøren. Derudover går dit job ud på at skabe sammenhæng både mellem administrationen og de studerende samt mellem uddannelsesstedet og omverdenen.

Job som uddannelseschef?

På stepstone.dk kan du oprette en Jobagent og modtage mails om relevante, ledige stillinger inden for ledelse i din indbakke. Samtidig er det også muligt at uploade dit CV, så en eventuel kommende arbejdsplads kan finde frem til dig.