Vision og mission

I en tid hvor grænsen mellem arbejde og privatliv er fuldstændig udvisket, og hvor mange mennesker finder kimen til deres identitet gennem deres arbejde, har det perfekte job, med en sublim balance mellem det du gør, og den du er, aldrig været vigtigere.

StepStones eksistensberettigelse er netop i erkendelse heraf at være den jobportal, som bedst forstår at et godt arbejdsliv giver et godt liv.

Vision

StepStone vil være det førende leder- og karrieresite i Danmark.

Vi vil stræbe efter at blive den foretrukne partner for såvel virksomheder som for kandidater, der altid brænder for at hjælpe ambitiøse kandidater med at få et spændende og meningsfyldt arbejdsliv og karriere.

Vores løfte er at matche disse kandidater op mod de resultatorienterede virksomheder – drømme, visioner, værdier og kompetencer.

Mission

StepStone er sat i verden for at matche de bedste kandidater med det rigtige job på det rigtige tidspunkt ud fra filosofien om, at et godt arbejdsliv giver et godt liv.

Vi arbejder engageret, effektivt og innovativt på at skabe de bedste resultater for virksomhederne – og på at skabe mærkbar merværdi, arbejdsglæde og livsværdi for talentfulde kandidater, der er passioneret omkring deres arbejde.

Elsk dit job – det gør vi.