Jobmægleren ApS

Hos Jobmægleren formidler vi job inden for regnskab, økonomi og revision. Vi matcher medarbejdere og virksomheder. Og vi har specialiseret os i at ansætte regnskabs- økonomi og revisionsmedarbejdere på alle niveauer. Vores stærkeste kort er vores store netværk - efter mere end 10 års erfaring inden for netop denne branche. Vi kender vores kunder rigtigt godt, og vi kender udfordringerne i enhver ansættelse. Derfor tør vi tilbyde en udvidet garanti for succes.

Mennesket i centrum

Jobmægleren er grundlagt på en enkel filosofi om respekt for det enkelte menneske. Respekt for kunder og respekt for kandidater. Vi har en oprigtig interesse i at smede virksomheder og kandidater sammen. Vi arbejder helhedsorienteret. Og vi har lige stort fokus på kunde og kandidat. Ellers opnår vi jo kun halve successer - og det er ikke godt nok for hverken dig eller os.

En aftale er en aftale

Det er ikke tilfældigt, at Jobmæglerens logo er et håndtryk. Man kan kalde os gammeldags, men vi kan godt lide at holde ord. Vi arbejder med basis i sund fornuft og med en ærlig og ligefrem tilgang til opgaverne og til mennesker. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest – vi leverer varen ordentligt og pålideligt. En aftale er en aftale. Vi arbejder for jer, og vi behandler jer præcis, som vi gerne selv vil behandles.

Kort om os

Jobmægleren har eksisteret siden 2003. Vi har speciale inden for regnskab, økonomi og revision. Og vi besætter stillinger på alle niveauer inden for alle brancher og dækker hele Danmark. Se hvad vores kunder siger om os. Og kontakt os for et uforpligtende møde.