Incipia

Vores rekrutteringskoncept er egentlig ligetil

Det handler om at finde den bedste til jobbet…

At rekruttere en ny medarbejder eller leder er en stor og vigtig beslutning. Igennem hele processen er tryghed - både for virksomhed og kandidater - derfor vigtigt. Hos INCIPIA gir' vi os ikke før matchet er helt rigtigt. Det betyder f.eks. at vi gerne og om nødvendigt starter forfra, hvis du som kunde ikke er helt tilfreds med slutresultatet.

Det kalder vi garanti!

Hvem rekrutterer vi så?

Vores hjemmebane er rekruttering af ledere/mellemledere, specialister og nøglemedarbejdere til virksomhedens midterste organisatoriske lag - hovedsagligt indenfor fagområderne:


  • Salg & Marketing/Kommunikation (BtC & BtB, sales management, product management, PR & branding)
  • Finance & Accounting (controlling, regnskab, auditing, finansiel rådgivning, risk & tax management, banking/investment)
  • Consulting & Services (jurister, advokater, patent-/varemærke & IP specialister samt management consulting)

Hos INCIPIA arbejder vi såvel med større internationale organisationer, som med småvirksomheder, der ikke selv har interne HR- og rekrutteringsressourcer.

Incipia rekrutterer kun de bedste…

INCIPIA er en moderne rekrutteringsvirksomhed, men med ståsted i de klassiske dyder. Vi lægger vægt på fortrolighed og etik og bruger vores årelange erfaring som udgangspunkt for altid at kunne tilbyde den bedste løsning.