LyderJohnsen A/S

Samarbejdet med LyderJohnsen A/S skal give mening både kvalitativt og kommercielt. Vi vil bidrage til at styrke både organisationen og resultaterne hos vores kunder. Samtidig er vi vores ansvar bevidst og lægger stor vægt på etik og integritet. Vores mission er derfor meget enkel:

Vi skal være branchens bedste målt på kvalitet og tilfredshed
- både hos vores kunder og hos vores kandidater.

Forretningsområder

LyderJohnsen A/S arbejder med Executive Search, rekruttering og Outplacement af topledere, chefer og specialister inden for alle brancher. Vi arbejder desuden under fællesbenævnelsen udvikling med coaching, teamtræning og udvikling af ledere og organisationer. Vores kundeportefølje omfatter et bredt udsnit af danske virksomheder og organisationer både inden for den private og offentlige sektor.

Samarbejdet tager altid udgangspunkt i respekt for kundens kompetencer og forståelse for egen organisation. Dette, kombineret med vores grundige analyse af virksomheden og den konkrete stilling samt vores evne til at se tingene med andre øjne, gør, at vi sammen vil opnå resultater, der er stærkere og bedre, end hvis vi hver især stod alene. Heraf også vores motto:

Sammen kan vi flytte bjerge.

www.lyderjohnsen.dk