Sensu A/S


Mennesker er drivkraften i enhver virksomhed. Det er mennesker, der skaber succes, fremgang og får ting til at ske. Derfor er det mennesker, der er i centrum hos Sensu. Vi tror på, at menneskelig forståelse er det, der gør en forskel, og netop derfor er indsigt i mennesker grundstenen og det vigtigste redskab i vores metode til at rekruttere, coache og udvikle medarbejdere.

Hvert menneske er noget særligt og besidder en række unikke kompetencer og værdier. Hos Sensu tager vi os tid til at forstå og fokusere på det enkelte menneske. Vi ser dybere ind i mennesker, for kun via indlevelse og forståelse er det muligt at udfylde huller, bringe mennesker fra hvor de er, til hvor de gerne vil hen, føre de rigtige mennesker sammen samt få medarbejdere, teams og ledere til at samarbejde.

Hos Sensu rådgiver vi med hjerte, hjerne og passion. Vi går hele vejen og vi går nye veje for at sikre de bedste menneskelige investeringer.

Hos Sensu arbejder vi med det, vi er bedst til. - Vi arbejder med mennesker og virksomheder! Derfor er indsigt nøgleordet hos Sensu - indsigt i mennesker og indsigt i virksomheder. Vi rådgiver med hjerte, hjerne og passion. Vi går længere og vi går dybere. Vi skaber værdi og vi forstår. Vi udvikler, vi forandrer og vi udfylder huller. Vi får medarbejdere, teams og ledere til at spille sammen. Vi fører de rigtige mennesker sammen og bringer mennesker fra hvor de er, til hvor de gerne vil hen. Sensu er et dynamisk, inspirerende og forretningsorienteret konsulenthus, hvor både medarbejder, leder og virksomhed er i trygge og kompetente hænder.

Sensu er grundlagt af John Tveit og Jan Varberg ud fra et ønske om at levere kvalificerede og nytænkende løsninger inden for human capital, således virksomheden hele tiden kan være på forkant med udviklingen i både samfund og erhvervsliv.

Hver enkel virksomhed er sin egen med en række helt unikke medarbejdere. Derfor er individuelle løsninger altafgørende. Sensu lægger stor vægt på at undersøge din virksomhed helt ned i detaljen, således den mest nuancerede forståelse af virksomheden som helhed opnås. Kun på den måde er det muligt at tiltrække og udvikle mennesker i overensstemmelse med virksomhedens fremtidige mål og strategi.

Hos Sensu har vi et inderligt ønske om, at din virksomhed får succes, får skabt fremgang og udvikler sig. - Et ønske, Sensu ikke bare går langt for at få opfyldt, men går hele vejen for.